Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tanácsoltok? 15/L
Szerintem irjal rá nyugodtan, a csajszi ugysem tudja meg ha te nem mondod el:))
Szerintem nem tartana nyomulosnak én is rá irtam egyszer arra a sracra aki bejött es most a baratom:) sok sikert és ne felj jó lesz az😘
Nos, az ilyen helyzetek tényleg nehezek. En is voltam mar igy. Abban a különbségben, hogy a barátnőm csak szerelmes volt a fiúba, de titokban en is. Aztán kiderült, hogy a fiu belém szerelmes. De en végül a barátnőmet választottam, és bár nagyon fajt, most, hogy itt vagyok, ugy érzem, jól döntöttem.
Hiszen akármennyire szereted a fiut, nem jobb az, ha őt választod. Hogy miért? Megmondom. Az imádott fiúval együtt leszel egy (hosszabb-rövidebb) ideig, miközben nagyon boldogok vagytok, aztán szinte biztos, hogy szakítotok. Közben elveszíted a barátnődet, és a kapcsolatod közben is kínozni fog a bűntudat.
Meg azért az sem biztos, hogy összejön. Ebben az esetben meg az is lehet, hogy a barátnőd megtudja, hogy titokban ki akarsz kezdeni az exével, es akkor nincs barátnő, nincs pasi.
Harmadik lehetőség, a kiskapu meg az, hogy először is beszélsz a baratnoddel. Elmondod neki, hogy mit érzel a fiu iránt. Megkérdezed, hogy zavarná-e, ha nyitnál a srác fele. Ha azt mondja igen, akkor minden rossz érzés nélkül mehet a menet. Ha azt mondja nem, akkor meg nincs mit tenni.
De személyes kedvencem az ilyen esetekre, hogy ha felelsz vagy merszezünk, akkor úgy csináljuk a köröket, hogy mindenkinek válaszolnia kell a kérdésre (a barátaimmal szoktuk játszani), es ugy, hogy egy felelés kör, egy mérés kör. Es akkor (én szoktam lenni aki a "felelés" körnél kérdez) megkérdem, mit tennél, ha a barátnőd összejönne a szerelmeddel/exeddel. Igy anélkül megtudod a valaszt, hogy bevallanal neki mindent, es esetleg neheztelni kezdene rád. Én azt javaslom, válaszd ezt.
Remelem segítettem, es bocsi a regényért! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!