Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha már nem érdekel, hogy egyedül vagyok?
Nemsokára 18 éves leszek,és nem volt még barátom és soha semmi nem történt még köztem és egy fiú között.(itt a csókra, randira gondolok) Nagyon sok fiú próbálkozott már nálam neten keresztül,de soha nem hívtak el randira vagy csak egy szimpla találkozóra.
Őszintén,most már nem érdekel az , hogy egyedül vagyok mert már teljesen lemondtam arról,hogy valaha lesz valakim. Néha eszembe jut hogy jajj de jó lenne,de már egyre ritkábban. Elvagyok én magamban.
Lehet,hogy velem van a baj, a “barátaim” csak akkor keresnek ha kell nekik valami. Egy olyan barátom sincs aki meghallgatna és bármikor számírhatnék rá. Teljesen egyedül érzem magam, mindig csak fekszem a szobámban egyedül és csak vagyok. Egyszerűen nemtudok mit kezdeni magammal.
Van egy osztálytársam aki mindig azzal csesztet,hogy antiszociális vagyok és kezdem azt hinni,hogy teljesen igaza van. Mindig azzal jön hogy én miért nem megyek velük sehova meg minden, kezdjük ott, hogy soha nem hívnak akkor meg nem értem miért mondja ezt.
Itt vagyok 3 hónap múlva 18 és egy szar az életem. Kiskoromban mindig elképzeltem,hogy majd mennyi barátom lesz meg mennyi helyre fogok menni és biztos lesz egy csodálatos fiú az életemben aki szeret és akit én is szeretek. Meg hogy mennyi izgalmas dolog fog majd velem történni...aha, na hát ebből semmi nem jött össze.
A családomat se érdekli mi van velem, itthon sincs senki akivel beszélgethetnék, utálom magam és ezt az életet amit élek és nemtudom mit tehetnék hogy jobban érezzem magam.
Sajnálom, de ezt muszály volt ki adnom magamból és senkinek nem tudom elmondani hogy így érzek valójában. A suliban is mindig csak megjátszom,hogy milyen jól vagyok és milyen boldog
Van valami hobbid, Kérdező?
Az jó kiindulópont lehetne.
Hát tényleg rád férne egy kis szociális élet, mert nagyon befogsz fordulni magadba (ha lehet még ennél jobban). Sok oka lehet annak, hogy miért érzed, hogy elfordult tőled mindenki és ide irdatlan hosszú választ lehetne írni, de ahhoz már késő van :D
Egyébként nem baj, most én is letettem róla, hogy görcsösen akarjak valakit magam mellé, majd jön, ha ez van "megírva". Viszont addig simán kihasználhatod a szingliséged és élheted az életed boldogan. Előbb szedd össze a gondolataidat, írd össze, hogy mit/miket is szeretnél pontosan, aztán már csak elhatározás kérdése. ;) 18/F
Én a helyedben az osztálytársak felé nyitnék, pl velük mehetetnél kirándulni miközben a többiről dumáltok. Tudom, hogy inkább nekik kellene hívni Téged, mert az írásodból ez az, ami látszik, de hátha ha Te nyitsz, akkor jó irányba fog menni a dolog. Most jobb ötletem nincs.
#2 voltam.
A legjobb barátnőm is hasonló “problémával szenved”...
Mivel nem ismerkek személyesen ezért nem kreálhatok előítéleteket, nem tudom hogyan viselkedsz, viszont az írásodból levéve itt te vagy a probléma.
Viszont a kérdésben azt írtad, hogy baj, ha nem érdekel az téged, hogy egyedül vagy. Ha ezt megírtad akkor az azt jelenti, hogy igenis érdekel.
Nem értem se a barátnőmben és sem benned, hogy mi a francos fenéért vártok arra, hogy más nyisson felétek?
A saját sorsod a te kezedben van, szóval ha bekapcsolod az önsajnáltató üzemmódot, akkor azt magadnak csinálod.
A családodat biztos vagyok benne, hogy érdekli, mi van veled.
Te csak egyszerűen semmit nem szeretnél észrevenni.
Nem kell túlbonyolítani.
Továbbá azt is említetted, hogy utálod magadat.
Itt kezdődik a probléma.
Ha saját létezéseddel nem vagy kibékülve és mindenben csak a hibát keresed, sosem lehetsz boldog. Ha most nem változtatsz a gondolkodásodon és a hozzáállásodon, ugyanebben a gödörben fogsz vergődni életed végéig.
Ne haragudj, ha erősek voltak a szavak, a hangsúly sajnos nem jön át íráson keresztül :). Remélem, hogy sikerül valamilyen módon változtatnod, hogy olyan életet élhess, amelyet mindig is szerettél volna.
Figyelmedbe ajánlom Szabó Péter könyveit és egyéb munkásságait. Nagyon inspiráló és nagyon jól teszi a munkáját, amivel az embereket tanítja arra, hogyan éljék az életüket.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!