Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem senkinek?
19/L vagyok, sosem volt még barátom. Szinte az összes barátnőmnek van valakije, ők mondják hogy nem vagyok lemaradva semmiről, de én úgy érzem. Sosem tetszettem egy fiúnak sem. Nekem tetszettek fiúk, de ők észre sem vettek, én meg nem vagyok olyan személyiség hogy kezdeményezzek. Elég félénk vagyok, visszahúzódó, de ha valaki nyit felém, nem zárkózom el, meg tudok nyílni. Csak kezdeményezni nem merek.
Nem tartom magam csúnyának, de szépnek sem. 158 cm vagyok, 51 kg, mellem elég kicsi, de fenekem azért van. Hosszú sötét hajam van, ritkán sminkelek.
Semmi baj nincsen veled
Én úgy élem az életem hogy miden okkal vagy ok miatt nem történik
Tehát az hogy most nincs barátod nem jelenti hogy nem is lesz
És őszintén szólva szerintem se vsgy lemaradva
Nekem se volt még barátom és igazából annyira nem is igénylem
Megtanultam magamra fordítani az időt és az energiáit
Mármint nem egoista vagyok vagy ilyesmi
De amíg mindenki a párjával van elfoglalva
Én addig a saját személyiségemen fejlődni való pontokkal foglalkozom vagy éppen kívülről magammal
Tudod ez most így nagyon felszínesen hangzik de nincs igy
Tanulok és fejlesztem magam
És nem aggódok rajta hogy miért nincs senkim
Majd lesz ha lennie kell
Szóval zt tanácsolom neked is
Nem kell semmin változtatnod vagy csak akkor ha valóban magadd miatt akarsz változtatni
De ha szeretnél én szívesen beszélgetek veled ilyen dolgokról ha kell :)
Mindenki bejön valakinek hidd el, nekem is csak egy barátnőm volt eddig :o
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!