Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért nem tetszem senkinek?
Sport cipőben szoktam általában lenni és fekete vagy kék farmert viselek, rocker vagy metálos pólót viselek és egy inget veszek fel hozzá meg egy baseball sapkát, a hajam össze van fogva.
Dagadt vagyok (77 kg) és nem sminkelem magam.
Belsőre másoktól jó visszajelzést kapok úgyhogy azzal nem hinném hogy problémám lenne.
Viszont folyamatosan hónapok óta több mint fél éve csak plátói szerelembe esem és eddig egy alkalom nem volt hogy valaki viszonozta volna.Volt már több is úgy mintha alakulna valami de utána már nem is akartak velem beszélni tehát nem is érdeklődtek irántam, rám sem írtak és vissza sem írtak.Mindig ez van.Valakivel elkezdtem múltkor is beszélgetni mert kapcsolatot szeretett volna ő is és tényleg sokat beszélgettünk pár témáról aztán egyszer csak már nem is ír vissza, de nem ez az első eset.
Volt hogy osztálytársam megtetszett majd voltak végre jó jelek de aztán kiderült hogy semmit nem érzett irántam.
Bárhol ismerkedtem eddig mindig csak egyoldalú volt.
Na figyelj ide. Nekem egy csomó olyan ismerősöm van, akik vagy kétszer annyi súlyúak, mint te, es megesküszöm, hogy a ferjeiknel, barataiknal jobb pasikkal meg nem találkoztam! Ezen kívül tényleg sok fiu nézelődik szívesebben a teltebb lányok körében. Légy teljesen nyugodt, BIZTOSAN lesz valaki. Az, hogy meg nem jött el a “te időd”, nem azt jelenti, hogy nem is fog! Sőt! Előtted az egész élet!
Amúgy en bunronda vagyok, de tényleg, es szerintem az eddigi pasijaim eleg jo borok voltak ;)
Es szerintem az igazán tiszteletre méltó, hogy nem sminkeled magad, es “nem akarsz másnak tűnni”. Le a kalappal! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!