Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszem senkinek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Göndörgirl kérdése:

Miért nem tetszem senkinek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Göndör hajú, szőkésbarna, zöldes szemű lány vagyok. Szeretem a zenét, sokat sportolok. Kedves, vicces, őszinte, kissé sértődékeny ember vagyok. Volt már, hogy megnéztek. És ha nem bírok valakit bunkó vagyok vele. Neme,életkort a válaszokba,kérek.
2016. júl. 24. 08:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és nagyon sokat beszélek. :)
2016. júl. 24. 08:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

És most mit vársz?

Honnan tudjuk ennyiből, hogy másoknak miért nem tetszel?

Ilyenkor komolyan nem értem milyen választ vártok..

Megerősítést akarsz, hogy nem benned van a hiba?

16/F

2016. júl. 24. 08:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A korodat lehagytad. A leírtak alapján szimpatikus vagy nekem. De általában nem szokták az emberek leírni a rossz tulajdonságaikat. Simán lehet hogy a korosztályodban ilyenek a srácok.

20/F

2016. júl. 24. 08:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Tartom magam ahhoz, amit eddig is írtam ilyenekhez. Leírva nem tudjuk elképzelni, hogy te milyen ember vagy, nem csak külsőre, belsőre is. Erre itt korrekt választ ne várj. De amúgy meg fogod találni az "igazit".

21/f

2016. júl. 24. 08:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Látatlanban, ismeetlenül ezt nem lehet megmondani. De az biztos hogy azokkal sem kellene bunkón viselkedni akiket nem bírsz! A rossz hír gyorsabban terjed és lassabban kopik!
2016. júl. 24. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:

"Kedves, vicces, őszinte, kissé sértődékeny ember vagyok. Volt már, hogy megnéztek. És ha nem bírok valakit bunkó vagyok vele"

Most akkor kedves vagy bunkó vagy? Vagy hogy érted, hogy akit nem bírsz, azzal bunkó vagy? Azzal vagy bunkó, aki veled is az? Vagy azzal is, aki nem szimpatikus? Ha az utóbbi, akkor lehet, hogy ez a probléma. De nem ismerek, csak a leírtak alapján tippelgetek.

L

2016. júl. 24. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!