Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem senkinek se?
Sziasztok! Hetedikbe járok, februárban leszek 13 éves, a fiúk többsége már elmúlt 13, elég érettek, soknak volt már barátnője.
Szinte mindegyik barátnőmmel össze akar jönni valaki, csak velem nem, ez nagyon zavar.
Itt egy kép rólam: [link]
Sokak szerint jófej, segítőkész, okos, vicces, őrült vagyok. Ha valakit nem kedvelek, azzal nagyon bunkó tudok lenni. Inkább az a beszólogatós stílus vagyok, a "menőbbek" közé sorolom magamat, központi embernek tartom magam, akinek a véleménye sokat számít másoknak.
Szerintetek miért nem tetszem senkinek se?
Köszönöm a válaszokat!
A képet meg lehet nézni, azzal nincs semmi probléma.
Szerintem már nem vagyok olyan kicsi. Már elegem van abból, hogy csak az számít, aki 14 vagy annál idősebb! A fiatalabbakat miért kell leszólni? Ennyi erővel leszólhatnám az 50 éveseket, mert ők már öregek, ők ne foglalkozzanak az okostelefonokkal!
Nos, először is: 13 éves korában semelyik sem érett.
A kép elég homályos, de nem tűnsz bányarémnek (ez a biztatás rész akart lenni).
Viszont az önjellemzéseddel kapcsolatban egy furcsa kettősségre hívnám fel a figyelmet: ha olyan jó fej vagy és vicces, akkor miért vagy bunkó?
A bunkóság a hülyék kiváltsága, és egy magabiztos és értelmes embernek nem feltétlen szükséges ilyennek lennie. És másrészt ilyen korban még ez ne zavarjon, nem késel le semmiről, azok csak kis "szerelmecskék", amiknek a legtöbbje hamar véget ér.
A 170 cm 46 kg borzasztoan vekony.
Min 55 kg korul kellene lenned ilyen magassag mellett.
Szerintem ez egy problema lehet.
Köszönöm a választ!
Úgy értettem, hogy ha valakit nem kedvelek, azzal nagyon bunkó tudok lenni. Pl. megbántott valaki, ezért levegőnek nézem, beszólok neki. Valaki nem szimpatikus, idegesít a jelenléte, irritál, nem jövök vele ki jól, ezért próbálom magamtól távol tartani. Érted?
Nem azt mondtam, hogy mind érettek a fiúk az osztályban, hanem nagy számban értelmesek, érettek.
És köszi, akkor nem vagyok olyan ronda, van még esély javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!