Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van így esélyem?

Figyelt kérdés

168 centi vagyok 16 évesen. Az osztálytársaim alacsonyabbak nálam (néhány fiú is) és így egy kicsit frusztráltan érzem magam. Régen nem érdekelt, csak most tűnt fel.

Ti szóba álltok veletek egymagas lánnyal?

2019. jún. 16. 17:46
1 2
 1/13 anonim válasza:
83%
168 cm egyáltalán nem magas egy lánynak. Én 170 cm vagyok, most végeztem a nyolcadikat és szinte minden osztálytársam (fiú) magasabb volt nálam. Az utcán látott kb velem egykorú fiúk is magasabbak nálam, szóval nem értem mért aggódsz. Lehet csak alacsony fiúk közelében laksz :)
2019. jún. 16. 17:53
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Csak a lányoknak fontos, hogy a fiú magasabb legyen. Engem csak akkor zavar, kifejezetten sok (25+ cm) különbség van.
2019. jún. 16. 17:58
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

168cm magas?

Ne viccelj! Hol élsz, Aprajafalván?

2019. jún. 16. 18:14
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Miért ne állnék szóba? Én special 165 centi vagyok és attól, hogy szeretem ha a lány alacsonyabb nálam, nem probléma ha a lány velem egymagas, ahogy az sem ha van köztünk kb 5 centi és ő a magasabb. Az alacsonyabb lányok aranyosabbak, a magasak nőiesebbek. Te amúgy nem számítasz magasnak. Illetve nem tudom honnan vetted ezt a hülyeséget hogy egymagas lánnyal nem állunk szóba.
2019. jún. 16. 18:15
 5/13 anonim ***** válasza:
168 centi férfiban az alacsony kategória 175-180 a normál.
2019. jún. 16. 20:37
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Volt egy nagyon jó barátom, aki 17 éves koráig borzasztóan alacsony volt, cikinek gondolta fiúként, hogy ilyen alacsony. De rengeteget olvasott és mindennap ivott Kubu-t (erre emlékszem), meg nyújtotta magát, aztán egyszer csak valami irreális módon elkezdett gyorsan nőni. Nem tudom pontosan mi volt a módszere, csak azt írtam amire emlékszem. De rengeteget olvasott, és minden kipróbált. Aztán most már magasabb nálam, én 182 cm magas vagyok. :D

Ha lány vagy, akkor meg örülj neki, hogy ilyen magas vagy, szinte minden srác imádja az alacsony nőket. :)

2019. jún. 17. 11:33
 7/13 A kérdező kommentje:
#6-os imádjam hogy magas vagyok mert minden srác imádja az alacsony nőket? :D
2019. jún. 17. 17:00
 8/13 anonim válasza:
A fiúk imádják ha egy lány magasabb náluk
2019. jún. 18. 00:48
 9/13 anonim ***** válasza:
#6-os vagyok :D Úgy értettem, hogy imádd, hogy ilyen (168cm) magas vagy,mert minden srác szereti az alacsony cuki nőket. Hülyén fogalmaztam,de így kell értelmezni! :)
2019. jún. 18. 09:28
 10/13 anonim ***** válasza:
A fiuk nem lányok (meglepő mi?) őket nem az efféle jelentéktelen dolgok érdeklik, mint hogy milyen magas.
2019. jún. 18. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!