Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19/f vagyok nem vagyok az a nagy képű srác sőt inkább elvont figura vagyok eddig nem volt barátnőm lehet esélyem még vagy a legtöbb lánynak a rossz fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 13:12
1/10 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése. Vqn aki csak 20 év után találja meg a boldogságot. Az én barátom se rossz fiú,mégis járok vele,szóval. Lehet kapsz valakit és az lesu az igazi,hidd el jobb az minthogy 19 éves korodig 20 barátnőd lett volna és egy se komoly
2/10 anonim válasza:
Senkinek nem jonnek be a rosszfiuk... Aki igy gondolja az altalaban unalmas alak
4/10 anonim válasza:
Nem, én személy szerint szeretem az elvont embereket.
5/10 anonim válasza:
Természetesen van esélyed. Türelmesnek kell lenned, sokan még 40 éves korukra sem találják meg az igazit.. De eljön a te időd is, és különben is valószínűtlen, hogy ha most összejönnél valakivel ennyi idősen, az hosszútávú kapcsolat lenne..
6/10 anonim válasza:
(r/niceguys szagot érzek...)
Természetesen bőven van esélyed, még csak 19 vagy....
7/10 anonim válasza:
Szerintem van esélyed.
A rosszfiúk nem jönnek be
9/10 anonim válasza:
Mivel 19 vagy így kb 16-19 közötti csajok vannak játékban gondolom. Tapasztalatom szerint nekik még nagyrészt igen, a rossz fiúk jönnek be. De nyugi később, miután rengetegen kihasználták és átverték őket és persze felnőnek a nyugis megbízható srácokat keresik. Adj a kinézetedre légy kedves és önmagad és előbb-utóbb összejön
10/10 anonim válasza:
Komolyan, honnan ered az, hogy a normális csajoknak a bunkó parasztok jönnek be? 19 vagyok (szóval ez a korosztály) és körülöttem a bunkó parasztoknak bunkó paraszt párjuk van.
Csak mert valakinek van személyisége, önbizalma és nem egy magábaforduló, visszahúzódó valaki, nem lesz egy se*gfej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!