Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van így esélyem?
Egyénfüggő. Megmondom őszintén nekem egyáltalán nem számít a magasság. Ha valaki bejön, szimpatikus, akkor nem a magasság fogja eldönteni az egész szituációt.
Mondjuk mivel én alacsony férfiú vagyok, kicsit én is "rettegek" attól, hogy egyszer rám lép, érted, :D Vagy egy csókot akarok adni neki, és folyamat a kisszéket kell cipelnem a kezemben...
Ismerősömék is boldog házasságban élnek 3 gyerekkel, a nő sokkalta magasabb. Szóval semmiképpen se keseredj el emiatt.
Hát ha van kedved beszélgetni nyugodtan írj ;)
Én 188cm vagyok, pont a veled egymagas lányok jönnek be :)
Nekem nem tetszenek a nálam alacsonyabb lányok, sokkal jobban bejönnek azok akikkel csak pár cm különbség van közöttünk. :)
Te még beleférnél, én 175 körül vagyok, de a nagyon magas lányok sem tetszenek :D
Persze ha valami nagyon megfog a lányban, nem a magasság fog dönteni
Did I ghostwrite this?
És egyébként hogy válaszoljak is. Van aki pont az ilyen magasakat szereti, mint mi és igen, magasabb nálunk. Nekem elég sok ideig volt(na jó, még most is van) önbizalom hiányom emiatt, de te legyél nálam okosabb és fordítsd előnyödre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!