Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól nézek ki csak, visszahúzod...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól nézek ki csak, visszahúzodó "lúzer" vagyok, még 11 bnőm se volt mit változtassak?

Figyelt kérdés
Több lány is tetszik,de félek attól,hogy egy "földönkívüliként" fognak kezelni,meg az osztály olyan,ha pl ráírnék akkor azt mutogatná mindenkinek ha pedig elutasít akkor nagyon ciki lesz a hlyzet,olyan vagyok,ha egy számomra olyan ember kezd elé velem dumálni,akit nem ismerek,és csak random jön,akkor nem nagyon tudok semmit mondani,a barátaim előtt pedig egy nagyon laza vicces srác vagyok,csak egyszerűen lassan ismerkedek,nektek bejön ez a stílusom? Mit változatssak?

2019. jún. 14. 17:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%

Igen vannak... mint ahogy a szemétbe is vannak elvétve értékes tárgyak is, de ettől még nem az lesz az átlag, hogy gyémántot találsz egy zsák szemétben.

Pont ugyan így korreál az általad felvázolt rendes lány. Létezik, de 1 a 100-ból...

2019. jún. 18. 15:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy döntöttem megváltozom. És megváltoztam. Ettől függetlenül még a régi személyiségem is létezik. El kell felejteni a szégyenérzetet. Most van barátnőm, Kinaban vagyok, HSK3-at tanulok és haladok a céljaim felé. Lehetseges! Csak akarni kell. Hogy egy híres filmet idézzek:

-It's not possible.

-No, it's necessary!

2019. júl. 17. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!