Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg egy visszahúzódó lányokkal, ha nem járnak el ők se sehova?
Szia! Esetleg beszélgethetnél velük Messenger-en vagy akár személyesen is! Légy iránta nyitott és amikor ezt ő is észre fogja venni akkor ő is meg fog nyílni előtted! Remélem tudtam segíteni!
További szép napot!
Dim [Adminisztrátor Segéd]
ne neten...
Gondolom sulis vagy, biztos járnak oda csendesebb lányok. Feléjük próbálkozz.
Hatos vagyok kérdező mire jutottál? :D Segítsd ki a hasonló lányokat kereső sorstársaidat, ahányan még maradtunk :(
Egyébként tapasztalatom szerint (nemrég történt egy komolyabb eset) a normális visszahúzóüdó lányok megváltoznak. Beleőrülnek abba hogy őket se szereti senki, vagy éppen megváltoznak és beilleszkednek.. Én is KB beleőrültem csak én inkább kinyiffanni akarok, mert nem leszek olyan páva hülyegyerek kis instás csitriimádó gyökér mint az átlag..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!