Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek szép lányokkal, ha én is lány vagyok?
Tárkeresőkre felnéztem már, de nem láttam velem egyidős lányokat, vagy épp csak butch-okat, akik nem jönnek be nekem.
Facebookon nem merek belépni ilyen csoportokba, mert félek hogy kijelezné az ismerőseimnek.
Beszélgettem már lányokkal instán, tumbrl-on pl, de nem lett semmi komoly belőlük.
Meleg szórakozóhelyet még nem próbáltam, de nem is tudom hogy mi a felhozatal ott. Ha tudtok ajánlani egy normális helyet, akkor lehet elnézek néhány barátommal oda valamikor.
De már több mint 1 éve nincs senkim és elvagyok keseredve, hogy én lennék csak ilyen szerencsétlen, akinek nem jön össze egy barátnő sem(?) :( Lehet azért nem mernek írni, mert azt hiszik hetero vagyok? Mert nem sokan mondanák meg rólam sztem, hogy leszbikus vagyok.
19/L
Hát akkor itt vagytok máris ketten egymásnak. Mindeketten szépek vagytok és lányok és lányt kerestek.
Akkor meg is vagytok ;)
Steve G. Paul! Köszi! :D
Kedves utolsó! Én pl olyan vagyok, hogy nem tudnék olyannal együtt lenni, aki nem tetszik külsőleg. Sajnálom, ilyen vagyok. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!