Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolid, visszahúzódó, keveset beszélő fiúknak van esélyük, hogy találjanak barátnőt?
Mások szerint átlagos, vagy kicsit afölötti kénézetem van.
Ilyen személyiségű fiúk kellenek a lányoknak?
Nagyon minimális. Az introvertált, visszavonultabb fiúkat nem veszik emberszámba a nők, pláne tizenéves korban, amikor annak van presztízse, ki a nagyobb pofájú, erőszakosabb, vagányabb.
Persze ha jóképűek vagy sok pénzük van, a nők maguk kezdeményeznek náluk.
Én is visszahúzódó vagyok, es én többnyire a szintén visszahúzódó fiúkhoz vonzódom inkább, mert ők megértenek, és szerintem sokkal értelmesebben ellehet velük beszélgetni, mint a sok, feltűnési viszketegséggel rendelkező egoista fiúkkal:)
16/l
Van, igen van esélyed. Hogy miért ? Mert keresel magad mellé olyan lányt aki hasonló beállítottságú mint te. Én ismerek párat akik kifejezetten a nyugodtabb kedélyű fiúkra buknak.
Az első válaszolók valószínűleg férfitársak. Nekik igazuk van abba hogy ebbe a korba az dominál a legtöbb lánynak ha egy tróger vagy. DE mindig vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!