Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves visszahúzódó lány hol találhatna hozzá illő fiút?
Figyelt kérdés
Nem szeretek inni, bulikba járni, cigizni. Nem látom értelmét annak, hogy leigyam magam. Nem szeretek a figyelem középpontjában lenni.
Szoktak rám írni srácok, de ők pont olyan bulizós típusúak, mint amit fentebb említettem. Volt már egy barátom, vele fél évig voltunk együtt.
Hova kéne eljárnom, hogy hozzám illő fiút találjak?
Bármilyen tanácsnak nagyon örülnék :)
17/L
2019. ápr. 21. 22:49
1/10 anonim válasza:
Èn szivesen beszèlek veled ha akarod . 20 f. 🙂 nem vagyok bulizós nyugodj meg
2/10 anonim válasza:
Hát a visszahúzódóbb fiúk, mint pld én, hasonló akadályokkal küzdenek, ezért is nehéz megtalálni őket :D valószínűleg neten keresztül több szerencséd lesz, magamból kiindulva... nekem is könnyebb úgy, főleg hogy elég csöndes vagyok
3/10 anonim válasza:
Az elsö bekezdés kicsit se ír le engem :'D
Amúgy nehéz kérdés. Én mindenféleképpen a hobbimból indulnék ki. Azzal kapcsolatos portálon/helyen kezdeném el a keresést.
4/10 anonim válasza:
Sok fiú,férfiú nem bulizós iszákos azért mert hétvégente vagy 2 hetente le ugrik 5-6 pohár valamicskét meginni. És nem is minden férfi igényli ezt a fajta dolgot párkapcsolatban míg szingliként igen. Az , hogy hol találhatsz nyilván nem fűzhető konkrét helyhez amit te is tudsz! Buszmegálló , tesco,spar,park, sétáló járda.. Bárhol lehet.. Senki sem jós. Amúgy a korosztályod pont az a nagyon drogos züllőt alkesz míg a nálad 10 évvel idősebbek még jobb generációból származnak és egyre csak rosszabb lesz.
5/10 anonim válasza:
Kiéhezett társkereső privátüzik tömkelege 3 2 1 ...
6/10 anonim válasza:
En pont olyan vagyok mint te...
7/10 anonim válasza:
Én sem vagyok bulizós és nekem is nehéz olyan lányt találni, akivel nem csak inni lehet.
Annyit tudok mondani, hogy az egyetemen könnyebb lesz, pl. btk-n elég sok a visszahúzódóbb srác, szóval ne add fel.
8/10 anonim válasza:
Ott, ahol a hasonló mentalitású fiúk vannak. Ők is ugyanolyan introvertáltak, és pont az a bajuk, hogy hol találhatnának ilyen lányokat. Rendszerint a kevés lányt vonzó, de nem "macsós" hobbiközösségek környékén kell keresni őket: programozás, vizuális művészetek, anime, természetjárás. Alapvetően bármilyen közösség, ami nem nagypofájú, izomagyú kanokból áll, és feltűnően kevés benne a nő, általában ilyen.
9/10 anonim válasza:
Talán az internetet mondanám, legalábbis magamból kiindulva, vagy esetleg ha van valami hobbid 18/F
10/10 anonim válasza:
#4-es ott a pont. A legtöbb értelmes srác eltud határolódni a buliktól, ha van egy párkapcsolata. Sőt sokan pont azért járnak bulizni, hogy hátha ott sikerül összeakadni valakivel, akár hosszabbtávra is (amire egy szórakozóhelyen kicsi az esély, de na). Szerintem nem kellene pusztán elvből elutasítani a "bulizósabb" srácokat, mert attól, hogy eljárnak néhanapján ide-oda még lehetnek pont olyanok, mint amilyenre te vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!