Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van összejönni egy visszahúzódó lánnyal?
Figyelt kérdés
17 vagyok, én is visszahúzódó és azt hallottam, hogy az ilyen emberek könnyebben ismerkednek egymással.2018. ápr. 11. 20:24
1/4 anonim válasza:
Ha van közös témátok akkor viszonylag sok csak szerintem te kezdeményezz mongyuk h oda mész hozza es megkinálod pl chipsel es elkezdesz vele beszelgetni es majd kinden ki alakul
2/4 anonim válasza:
Ha kezdeményezel nála, akkor még jól ki is jöhettek egymással. Szóval szerintem mindenképp próbáld meg:)
Amúgy meg az nen igaz, hogy minden visszahúzódó lány a visszahúzódó fiúkkal tud jobban elleni. Én is az vagyok, de nekem kell a beszédes fél, ahoz, hogy tudjak jól beszélgetni:)16L
3/4 anonim válasza:
Itt a lényeg, hogy a felek egy szinten legyenek a kapcsolatban, azaz senki se legyen papucs vagy túlságosan domináns. Az "ellentétek vonzzák egymást" duma meg egy nagy hülyeség szerintem. Visszahúzódó emberként hiába talizol egy lazább lánnyal, aki annyit beszél, hogy lebarnul a nyelve, ha nem mond olyat, ami téged érdekel. Nyugodtan talizz és ismerkedj egy visszahúzódó lánnyal, mert, ha megvan a közös hang, akkor tuti megnyíltok majd egymás elött. Nagy önbizalom növelő tud lenni, ha van egy társad. Sok sikert.
4/4 egyetlen_csaszarno válasza:
Személy szerint ugyanannyi mint egy szószátyár lánnyal :D. Én is csendesebb vagyok, de ha lép a srác megadom neki az esélyt és ha minden jól alakul akkor össze is jövök vele. 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!