Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kozelitsek egy visszahú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kozelitsek egy visszahúzódó fiúhoz?

Figyelt kérdés

Hogyan probalhatnek kozel kerulni hozza?

Az egyik ismerosom osztalytarsa es elegge megkedveltem..

Amikor rairok,akkor ugy veszem eszre,hogy orul neki,es jol eltudok vele beszelgetni,viszont amikor egyszer emlitettem neki, hogy vartam, hogy irjon,akkor azt mondta, hogy nem mer.

Nem tudom,hogy mit gondolhat rolam,mert sokszor kiszamithatatlan vagyok,de masoktol azt hallom,hogy sokszor szoba hoz,hogy beszélgetni szokott velem.

Mit jelenthet ez?mit kene tennem?

2018. jan. 11. 19:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ne sürgesd, hogy írjon. Nehéz lehet neki megnyílni.. Ha ennyire bátortalan akkor keresd te őt. Ne csak irogass vele hanem élőben is menj odahozzá beszélgess vele ilyesmi.. De ne várd azt hogy egy hét duma után már nem lesz visszahuzódó légy vele türelmes. És ha másoknak is beszél rólad az arra utal hogy ő is kedvel téged :)
2018. jan. 11. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!