Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen fiúk?

Figyelt kérdés

Na szóval biztos volt pár ilyen kérdés már,na de nem baj.

Az is biztos, hogy sok fiú magára ismer majd a leírásom alapján, viszont én valahogy nem találtam eddig ilyet :D

Igazából nem nagy dolgokat "kérek".

Manapság sajnos azt vettem észre, hogy a többség nem a komoly kapcsolatot keresi és felszínesek, előítéletesek :/

Merre vannak az olyan srácok akik komoly kapcsolatot keresnek, nem a külső nekik a legfontosabb, lehet velük jókat beszélgetni, hülyéskedni. Van humoruk és nem túl sértődősek😅

Lényegében ennyi, persze tudnék még itt regényt írni de szerintem bőven elég ez :D

2019. máj. 2. 20:34
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

"Merre vannak az olyan srácok akik komoly kapcsolatot keresnek, nem a külső nekik a legfontosabb, lehet velük jókat beszélgetni, hülyéskedni. Van humoruk és nem túl sértődősek"

Rám ez egyáltalán nem igaz...

Mert nem jó a humorom hanem kiválló :D Illetve nem vagyok sértődős hanem inkább kb szinte semmivel sem lehet megsérteni. Hülyéskedés is az egekben van nálam és igen komolyat akarok családdal együtt.

Ja meg nem vagyok fiú hanem férfi :)

Szóval rám totál nem igaz amit írtál sajna XD

29F

2019. aug. 15. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!