Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen fiúk?

Figyelt kérdés

Na szóval biztos volt pár ilyen kérdés már,na de nem baj.

Az is biztos, hogy sok fiú magára ismer majd a leírásom alapján, viszont én valahogy nem találtam eddig ilyet :D

Igazából nem nagy dolgokat "kérek".

Manapság sajnos azt vettem észre, hogy a többség nem a komoly kapcsolatot keresi és felszínesek, előítéletesek :/

Merre vannak az olyan srácok akik komoly kapcsolatot keresnek, nem a külső nekik a legfontosabb, lehet velük jókat beszélgetni, hülyéskedni. Van humoruk és nem túl sértődősek😅

Lényegében ennyi, persze tudnék még itt regényt írni de szerintem bőven elég ez :D

2019. máj. 2. 20:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9-es vagyok 10-es jol mondja, bár tapasztalatom szerint aki erre rá van kattanva, az egyedüllétre, tapasztalatból mondom hogy egy kínzás így az élet. Másrészt, ha én várok ki mondja hogy mások is? :( EZ a baj mindenki bele megy mindenbe.. Én pedig annyit mondok, senkinek nem leszek második Semmiben. Semmibe! Ez a mai világ egy retek bakker :/
2019. máj. 4. 17:35
 12/21 anonim ***** válasza:
Túl sok a korkülönbség
2019. máj. 5. 01:29
 13/21 anonim ***** válasza:
11-es vagyok)) 12 es szerintem nem úgy értette hogy egyből menj oda, szerintem ő nem az a fajta snapes kislány aki most egyből össze akar szedni pár fiút :D Bár gondolom privátba már úgy is megkapta a sok nyomulást.. Bár a lányoknak meg ez tetszik, meg kapnak amúgy is vagy 30 privátot, én minek küzködjek.. XD
2019. máj. 5. 02:30
 14/21 anonim ***** válasza:
"Merre vannak az olyan srácok akik komoly kapcsolatot keresnek" Szerintem már párat vissza utasítottak a magyar hamu pipőkék
2019. máj. 5. 14:05
 15/21 anonim ***** válasza:
11-es vagyok) Utolsó, hát engem még nem utasítottak vissza mert nem volt közöm még lányhoz :D Vagy hát volt egy kivétel, de barátnőm soha nem volt. Igaz hogy trash vagyok meg nem vagyok olyan féle macsó izomagy akire bárkinek is szüksége van, de az tuti hogy szívből tudnék szeretni egyetlen egy lányt, csak hogy a 95%-uk meg sem érdemelné. A komolyat visszautasítják mert nem olyan macsók, miközbe egy ilyen lány mit tud adni? Pózol más fiuknak is az interneten, haspólóba meg alulöltözötten jár hogy mások is lássák a kis vékony trendi kiöltözött formáját, közbe mit tud adni vajon egy ilyen, ismeri egyáltalán a hűség és a szívből szeretés jelentését? :D
2019. máj. 5. 14:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Az a gond azt keresik amit nem is akarnak xd Prostival jobban lehet járni mint ezekkel.. Nem kell rá időt fordítani (pénzt viszont igen) és egy szó nélkül engedi hogy megdugd :D Ennyit erről
2019. máj. 5. 22:55
 17/21 anonim ***** válasza:
11-es vagyok)) Igen, ebbe van valami igazság.. De én kiskorom óta szinte, tudom hogy sose fogok úgy hozzányúlni semmi féle képp egy lányhoz hogy ne legyen biztos a dolog. Nekem egyetlen egy lány kell, de az nem egy prosti és nem is a többi lány lesz aki instázik meg kiöltözik meg bulizgat stb.. Bár igazából kb a egykutya' a kettő.. Nekem azok a fajta lányok jobban bejönnének, akiket lenéznek, akiket rondának és hülyének neveznek stb, mert ők az igazi lányok, akik nem kiöltözve pózolnak a tükör előtt, hanem csöndbe elvannak senki se értékeli őket nem valami beképzelt kis hercegnők stb, csak az a baj hogy senki se látja hogy ők sokkal többet érnek, mint ezek.. De ebbe a világba így hogy nem vagyok se helyes se macsó vagy pénzes barom aki bulizgatni meg csajozgatni akarna, íghy az életbe nem lesz barátnőm aki elfogadna szeretne megölelne és kitartana mellettem. Ez már egy másik világ sajnos.. pedig igy nem hiszem hogy valaha lesz értelme az én életemnek egyedül.. De ha az utolsó választásom lenne akkor se kéne egy prosti max leköpném.. Igazából nem zavar hogy sose voltaam együtt lánnyal, engem csak az zavar hogy már 18 vagyok és 14 évesek között is ritka aki nem szűz, nekem meg (csúnya lesz!:D) HASZNÁLT lány nem kell. (bocsi, ha sértő ha nem, ennyi eszük kéne hogy legyen) Aztán csodálkoznak az emberek hogy egyre több az öngyilkosság.. Én teljesen megértem aki nem akar ebbe a világba magányosan tovább élni, sőt nem csak megértem, de én egy tökéletes példa vagyok erre. Ilyen kérdéseknél is biztos a kérdező kap pár kamu levelet stb, ami valószínűleg tetszik is nekik hogy most ők kérdeztek minden fiú velük foglalkozik, és ennyi.. Egyik ilyen kérdés sem hiszem hogy igazi lenne valami elkeseredett lánytól, ha igen akkor is rájuk nyomul a sok barom, akkor meg egy tisztességes srác minek írjon, ha a gyökér banda a vezérekkel együtt már privátba lecsapott.. 1-2 esetbe normális válaszok is szoktak jönni, de sajna itt is már csak az ócska tini rinya megy (tudom, én is bele tartozok a tinibe de na:D) meg a szitkozódás..
2019. máj. 5. 23:03
 18/21 anonim ***** válasza:
-Az kimaradt válasznak az elejéről hogy ha van egy tisztességes hűséges aranyos lány aki elhatározta hogy hűséges és szeret, annál még elfogadható, sőt alap hogy akármikor engedi hogy "megdugd" hogy hozzábújj stb. Csak ne több emberrel, mert az már undorító.
2019. máj. 5. 23:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem rossz az egyedül lét hidd el :) Csak míg nem találod meg a dolgot ami boldoggá tesz, addig nem fog ez változni.Nem mindenki él kapcsolatban és látod van aki boldogabb annál aki kapcsolatban van.. Szerintem 21.században eléggé álszent dolog a kapcsolat de ez se az én problémám :D Szerencsére nem vagyok az a fajta, akinek hiányzik ez a dédelgetés. Inkább ellentéte vagyok és ezt sokan is tudják mivel sok embert elüldöztem magam mellől :) De ez csak az én véleményem :D
2019. máj. 6. 09:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen, valamilyen szinte igazad van, de én ezt a "boldogságot" 18 év alatt nem találtam meg, és mióta az eszemet tudom kb ez az egyetlen egy dolog van amire vágyok, hogy legyen kit szeretni legyen velem is valaki, aki nem hagy el és hűséges, de tudom hogy ez lehetetlen.. Így meg nincs értelme az életemnek, inkább feladom az egészet mint hogy igy éljek tovább.. Kinek ez kinek az..
2019. máj. 6. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!