Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire férfias sírni egy lány miatt?
Semennyire. Egy férfi nem sír bármi is van. Egyik ismerősöm pl baltával csapta le az ujját, bekötözte, az ujját lejegelte, majd szólt a fiának, hogy vigye már be, hogy varják vissza. Ha ekkor nem morzsolt el egy könnycseppet, akkor egy lány miatt lehet?? Na ná, hogy nem...
De mivel ide írtál gondolom nem is vagy még férfi csak fiú, szóval nem szégyen, nem ciki.
Ha őszinten szeretsz valakit és kicsodulnak a könnyeid az szerintem teljesen elfogadott!
Ha nem tudnal sírni,na,az látod sokkal nagyobb problema!
Volt egy nagy szerelem az életemben, aminek úgy lett vége, hogy a lány szakított velem, ugyanis egy külföldi ösztöndíjat kapott és nem akart távkapcsolatot. Hát én úgy zokogtam, hogy taknyom-nyálam összefolyt. Akkor is, amikor bejelentette, meg akkor is, amikor kivittem a reptérre.
Aki ismer, nemigen gondolhatja azt, hogy férfiatlan vagyok.
Nem gondolom, hogy attól lesz férfias valaki, hogy eltagadja az érzelmeit.
Összehasonlításként, akkor nem sírtam, amikor szörfözés közben olyan baleset ért, hogy eltört a sípcsontom. Szóval ha bibis a kezed, vagy lábad elég ciki sírni, de egy szerelem vége mindig fájdalmas. Nem leszel rinyáló kislány attól, ha látszik rajtad, hogy bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!