Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar fiuk! Nektek bejonnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar fiuk! Nektek bejonnek a ciganylanyok? Esetleg ossze is jonnetek ciganylanyal?

Figyelt kérdés
Kerem oszinten de ne serton!
2019. ápr. 21. 20:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó válaszoló: ja, szóban nagyon alfák de amikor tenni kéne akkor màr annyira nem. Kérdésre válaszolva ha tetszik jófej nem tudom miért lenne akadály!? Hülye kérdés. Persze biztos vannak olyanok akik fajgyűlölők és azért nem, de hát ki fszt érdekli.
2019. ápr. 22. 08:15
 12/24 anonim ***** válasza:
31%
Ha az igényesebb fajtából van (tehát nem ez a fogatlan, "gyíí te rákos", stb.) és a személyisége is normális, akkor persze.
2019. ápr. 22. 17:12
 13/24 anonim válasza:
55%
Van amelyik jól néz ki,de soha nem jönnék össze cigánnyal..
2019. ápr. 25. 20:04
 14/24 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kérdező!

Sajnos tudjuk jól milyen a cigányság 90% az országban...

Mivel szélsőséges nézeteim vannak (nem véletlenül) még ha találnék is a 10ből 1 értelmes cigánylányt aki tanul is meg többre akarja vinni mint a fajtája nagyrésze, akkor is lennének konfliktusok a kapcsolatban, hisz ha egy családi ebédnél felmerül ez mindig szitkozódás van róluk, és nem hiszem hogy van olyan aki ezt elfogadná még ha tudja is hogy nem kifejezetten rá gondolunk vagy a családjára hanem az aljára.

Válaszolva a kérdésedre, ugyan úgy viszonyulnék hozzá mint egy magyar lányhoz, ha egy a hobbink, érdeklődésünk működhetne, viszont nagyon erős vizsgálat alá vetném a családját, innentől rajta állna meg akarná-e próbálni, annak ellenére hogy ilyen vagyok. Remélem segítettem.

2019. ápr. 26. 06:37
 15/24 My János 1926 válasza:
Igen ! :)
2019. máj. 5. 09:31
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbáltam, volt is cigány barátnőm 1.5 hónapig. A családom ellenszenves viselkedése valamiért különösen zavarta (igazából minden barátnőmet utálták), főleg emiatt mentünk szét. Néha még sírt is emiatt.
2019. máj. 6. 16:56
 17/24 kisördög1 ***** válasza:
45%
Bejönnek. Ha minden más is rendben van akkor miért ne, nem a származás a szempont.
2019. máj. 16. 12:13
 18/24 anonim ***** válasza:
58%
Minden esetre az arányok még mindig azt mutattják , hogy ilyen szempontból a roma férfi származású van hátrányban mivel ő nekik talán 50 -ből 1 nő menne bele a kapcsolatba míg a nő esetében már 10 ből 5 is kamatyolna.
2019. máj. 19. 18:53
 19/24 A kérdező kommentje:
Hát a kerdesem igazabol kapcsolatra iranyult. Tudom sokan kamatyolnanak,de ha komolyra fordulna mar nem kellenek a csaladja vagy a baratai miatt mert szegyelne.
2019. máj. 19. 23:32
 20/24 anonim ***** válasza:
14%
Fúj
2019. jún. 27. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!