Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a cigánylán...

Miért van az, hogy a cigánylányok általában szépek?

Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 03:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
72%
Van koztuk szep, de az hogy "altalaban" egy kicsit eros.
2014. szept. 20. 03:59
 2/23 anonim ***** válasza:
70%
Régebb én is megfigyeltem ezt. Amikor olyan 14-15 voltam, irigyeltem őket hogy milyen szépek. Viszont most 24 vagyok, de azokat már nem irigyelem, akik ugyanolyan idősek mint én. Szóval úgy logikáztam ki, hogy hamarabb fejlődnek, gyorsabban lesznek szépek, viszont gyorsabban is öregszenek, vagy csúnyulnak. Ez nyilván nem mindenkire vonatkozik, és egyáltalán nem bántásból mondtam! Csak ezt figyeltem meg.
2014. szept. 20. 04:35
 3/23 anonim ***** válasza:
79%

Általában pont nem szépek.

Viszont amelyik szép köztük, az tényleg nagyon szép.

Talán pont azért tűnik fel a különbség, mert általában nem szépek, és a kivétel nagyon kitűnik a tömegből.

2014. szept. 20. 06:09
 4/23 anonim ***** válasza:
31%
Miért szépek? A fekete csajok szőrösek, bajuszok van meg szerintem csúnyák.
2014. szept. 20. 07:04
 5/23 anonim ***** válasza:
69%
Plusz én azt figyeltem meg, hogy sztem a legtöbbjük alacsony 160 körüli, és általában nem ők a szépek, hanem a magasabbak. Az meg, hogy gyorsabban tűnik hogy öregednek, az életmódból is és a genetikából is jöhet, szerintem 50-50%.
2014. szept. 20. 07:13
 6/23 anonim ***** válasza:
59%

Déli típusúak, akikre jellemző, hogy nagyon korán érnek és korán is öregszenek.

Ők 12-14 éves korukban a legtöbben gyönyörűek valóban. Eleve magyar szemmel kicsit egzotikusak, leginkább az olaszokra, spanyolokra hasonlítanak. Ilyen fiatal korban általában vékonyak, hosszú a hajuk, szép a bőrük.

A gond az, hogy viszont hamar megöregszenek, sokszor huszonéves koruk végén már inkább hasonlítanak egy északi típusú negyvenéves nőre.

De ez is természetes, tényleg pl. a spanyoloknál is így van.

2014. szept. 20. 07:29
 7/23 anonim ***** válasza:
31%
Amelyik kivan kenve-fenve az messziről annak tűnik. De közelről fúj. Meg én is voltam már közel hozzá de nagyon büdös.
2014. szept. 20. 07:29
 8/23 anonim ***** válasza:
63%

24 éves korukra azért tűnnek idősebbnek mert addigra már megszültek vagy 5 gyereket.

Én egyébként pont nem látok szép cigány lányokat, mert sokat elvesz az értékükből, hogy hiába szép esetleg az arcuk, mert jó az alakjuk, de iszonyú ízléstelenül tudnak felöltözni ( pint plüss melegítő arany cipővel pl) és ha megszólalnak, végképp lepontozódnak az ordenálé, közönséges viselkedésük miatt.

2014. szept. 20. 08:03
 9/23 anonim ***** válasza:
22%
nem tudom, te hol élsz, de én még nem láttam szép cigány lányt :/
2014. szept. 20. 12:00
 10/23 anonim ***** válasza:
80%
Köztük is vannak szépek,és rondák is. Szerintem.
2014. szept. 20. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!