Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Egy rendes fiú miért nem kell senkinek?
Tudom, millió ilyen kérdés van már, de kíváncsi vagyok mi a véleményetek.
17 éves elvileg értelmes fiú vagyok, hisz az ország egyik legjobb gimnáziumában tanulok, ugyan nem a legjobb eredménnyel, de így is 4,5 feletti az átlagom. Érdekel a csillagászat, a történelem, a tömegközlekedés és a haditechnika. Szabadidőmben szeretek olvasni, néha írni és a barátaimmal időt tölteni. Karate edzésre járok és airsoftozom. Honvéd tisztnek szeretnék tovább tanulni, mert a hazámat szeretném szolgálni.
Figyelmes, kedves, odaadó, visszahúzódó és hűséges. Általában ezekkel a szavakkal szoktak jellemezni.
Külsőre: Nem vagyok felhőkarcoló, picit talán túl vékony vagyok, de kellő izomzattal és állóképességgel. Barna haj, barna szem, átlagos arc.
Egy kapcsolatom volt, szűk másfél évig tartott, a szakítás óta nem tudtam teljesen tovább lépni, de azért próbálkoztam lányoknál, esélytelenül. Nem azért, mert nem léptem teljesen tovább, hanem rögtön kijelentették, hogy maximum csak barátnak kellek…
Szóval tényleg ennyire semmi nincs bennem, ami megfogna bárkit is?
Én azt hiszem ugyanabban a cipőben járok mint te.
Meg egy igazán értelmes sráccal sem találkoztam.
Pedig vevő lennék rá:D
De valahogy nem talált meg a szerencse
<SARCASM>17 éves. Szerintem már mindent bizonyított és találkzott az összes nővel, akivel valaha életében fog találkozni. Ha eddig nem sikerült házasságot kötnöd és 3 gyereket szülni a CSOK-hoz, akkor már soha nem is lesz alkalmad ismerkedni </SARCASM>
Fiatal vagy. Ismerekedj és legyen önbizalmad.
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
Ezek alapján semmi baj sincs veled, aztán kitudja milyenek a rossz tulajdonságaid... Nincs ezekkel baj, csak a visszahúzódó nálam nem jó pont mert szeretem ha egy srác nagydumás és mer kezdeményezni. Az ország egyik legjobb gimnáziuma pedig valószinüleg számodra más, mint számomra de ez így kissé nagyképünek tünt nekem (attól függetlenül, hogy nem annak szántad). Úgyhogy hajrá! Az okos srácokat szeretik a lányok!
16/L
A leírtak alapján szerintem túl "szent" vagy így.
Egy kicsi rossz sose árt a jó mellé.
Másik meg nem kell csüggedni sokszor az ilyen kategóriájú emberek a felnőtt szezonban találnak párt mikor már a nőciknek benőtt a feje lágya úgymond és családosodni akarnak. A bunkó nagyszájú nagymenő csajozógépet olyankor már offolják a nők.
Szia!
Szerintem egyszerűen még nem jött el a te időd...
Én is az egyik legjobb gimibe jártam (országos listán top 10ben benne van), és szerintem egyszerűen nem alkalmas neked a közösség. Az ilyen iskolákba járók általálban el vannak szállva maguktól (tisztelet a kivételnek), így nem feltétlen képesek odaadó kapcsolatra. Majd ha elkerülnek egyetemre, ott letörik a szarvukat, de addig ez nem neked való. Aki meg sajnos normális, lehet, hogy már talált magának párt.
De próbálkozni kell, bárhol összefuthatsz az igazival! :)
Kitartást!
*aki meg normális, sajnos lehet már talált párt magának...
Az sose baj, ha valaki normális, elírtam :D
17 éves vagy, az isten szerelmére. Egy másfél éves kapcsolat, mondjuk 15 és 16.5 éves korod között ilyenkor rettentő hosszú. Hova sietsz?
Pont ez tart vissza, hogy 17 éves létedre, amikor az egész életed távlatából nézve éppen elkezdtél csak ismerkedni, úgy gondolkodsz mint egy harmincötéves aggszűz.
Mióta, mondjuk 3-4 éve kereshetsz maximum aktívan kapcsolatot? És ennyi idő alatt is összejött egy másfél éves, tehát valójában másfél-kétésfél sikertelen év áll mögötted. Ha szerinted ez azt jelenti hogy a többi húsz is biztos az lesz, akkor gyagya vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!