Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kellek senkinek akkor mit tudok tenni?
Nem vagyok megelégedve a külsőmmel(erről nem igazán szeretnék most beszélni) gondolom ez az oka annak, hogy szó szerint egy srác sem érdeklődik irántam... Tudom, változtatnom kéne, de ez nem olyan egyszerű.
Próbáltam ismerkedni, de nem ment. Ebben az esetben mit lehet tenni? Fogadjam el a helyzetet, hogy nem lesz senkim, amíg nem változtatok?...sőt szerintem még utána sem. Ezt hogyan lehet elfogadni?
Egyébként még fiatal vagyok, talán még nincs minden veszve... De az valahogy nem vígasztal, hogy maaajd csak lesz valakid... Nekem most lenne szükségem egy fiúra, aki mellettem van jóban rosszban... Dehát tudom, hogy ez lehetetlen... Kinek kéne egy ilyen lány... :(
Van valami tanácsotok?
Akaratosan és görcsösen akarod. Ez így nem fog soha a büdös életben működni :) MOST AKAROM nekem KELL EGY FIÚ ezt most komoly?! Van olyan pasi akinek ez bejön? Annyira szánalmas, ez a tipikus ribi már bocsánat...
Szépen ülj le és gondolkodj mit akarsz és ahhoz mit kell tenned!
Hány de hány előnytelen külsejű lány férjnél van és gyerekei vannak. Bizonyára a lélek pótolja a fizikai szépséghiányt. Igen, ismerek ilyen nőket!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!