Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel elcsesztem az esélyeimet?
Amit a szalagavatóval kapcsolatban kérdeztél, ajánlottál neki, - szerintem - az OK.
Az is OK, hogy nem kérdeztél rá azonnal a válaszára, hiszen időt kért rá és azt sem látom rossznak, hogy nem mentél hozzá szerdán, sem csütörtökön (ma). Ha eztán találkozol vele, köszöntsed őt, ha úgy gondolod szólítsd is meg, de a szalagavatóval összefüggő válaszával várd meg, amíg ő jön vele elő. Addig is keresd a társaságát. Ha elfogadja a társaságod, akkor úgyis válaszol. Ne csodálkozz, hogy ennyi idővel előtte még nem akarja lekötni magát, hiszen még annyi minden történhet addig is kettőtök között...
F.
Nem mondanám az, hogy mindent elcsesztél. Az tény, hogy nem egy kedves gesztus, és biztos nem egy jó pont nála, de menthető még.
Például, ha hétfőn felkeresed akkor biztos mentheted ezt a kapcsolatot. Viszont mindenképp kérj elnézést tőle. És kérdezgesd azokról a napokról is, amikor nem beszéltél vele. Ebből látszik, hogy téged tényleg érdekel, hogy mi volt vele.
Sőt, ha még nincs bejelölve neked akkor tedd meg minél előbb.
Viszont egy kérdésem lenne.Miért vagy magadban ilyen biztos? Honnan tudod, hogy nem lány jövőre egy másik lány, akit szívesebben hívnál el?
Én ez miatt lennék kicsit félénk. És ez szerintem a lány fejében is meg fog fordulni. DE ha biztos vagy magadban, akkor ezt vele is tisztázd. Mert ebből még sülhet ki egy nemleges válasz.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!