Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem elcsesztem, de annyira, mint még soha életemben semmit. Mit gondoltok erről?
Megpróbálok rövid lenni, nem biztos, hogy sikerülni fog.
Tavaly nyáron megismertem neten egy srácot, rá 2 hónapra találkoztunk és összejöttünk, közel 4 hónap után szakított velem, de kb 2 hét után megkeresett, hogy nagyon hiányzok neki, újra összejöttünk, egy hónap után megint szét, aztán megint össze, végül megint szét, több, mint egy hónapja szakítottunk utoljára, azóta kétszer keresett, most utoljára letiltott, azt mondta törölte a számomat, és soha többet nem akar velem beszélni, ne is keressem(Eddig is mindig ő keresett engem.).
Akkor úgy éreztem, hogy végre szabad vagyok, lement egy nagy teher a vállamról, most viszont kételyek között vagyok, egyik percben azt érzem, hogy milyen jó nélküle, aztán eszembe jut az a néhány jó dolog is, amit átéltünk együtt. Sokat gondolok rá, sokat beszélek róla.
De túl sok volt köztünk a veszekedés, és sok olyan szokása volt, amitől kiakadtam, és ez az ő részéről is így volt.
Szerintetek felhívjam és elmondjam neki, hogy igaza volt, én hibáztam részben vagy hagyjam a fenébe?
Voltatok már hasonló helyzetben?
Csak normális válaszokat kérnék!
/L
Szerintem már soha nem fog jönni senki, rohadt ronda csaj vagyok, neki meg mégis tetszettem...
Mindenféle sajnáltatás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!