Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Buta lányokkal hogyan lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buta lányokkal hogyan lehet társalogni?

Figyelt kérdés
Snapchaten, fbn is jelöltek már be lányok, én még élőben is beszéltem ilyen lányokkal, de az a baj rohadt idegesítőek, kb nem tudsz velük jól beszélgetni, le kell alacsonyodni hozzájuk.. hogyan lehet neten ilyen lányokkal beszélni? Írjam szia mizu?
2019. jan. 25. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha idegesítenek, akkor miért akarsz velük beszélgetni? 🤔
2019. jan. 25. 11:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Javarészük megér egy patront, azért. Barátnő meg még nem kell. Vagy ezeknél egyből kezdjek vmi félmeztelen képpel?
2019. jan. 25. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezek le fogják vihogni a farkadat készenlétbe :DDDD
2019. jan. 25. 11:59
 4/8 A kérdező kommentje:
16cm teljesen normális, meg ki az az ostoba aki farok méret miatt kiröhög? Voltam már ikyeb felszínes rib@ ncal azt nem csinalt semmit
2019. jan. 25. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Legyèl kedves!

Ne ìtèlkezz!

2019. jan. 25. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet ők nem feltétlenül a beszélgetésre vágynak. Ez egy pasinál általában nem akadály.
2019. jan. 25. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja, ha csak meg akarod húzni oket akkor elég lesz egy kep is

Azután meg kiderül

16/l

2019. jan. 25. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Csak meghúznád, lúzer.. :D Inkább leszel te a barom fajta gyerek aki kihasználja a lányokat, csak mert a kis pöcike áll... Inkább a kis haspólósribikre menj, azok megérdemlik, de a normális visszahúzódó lányokat inkább küld hozzám, mert én meg komoly kapcsolatot akarnék csak, nem megbántani.. :D

18f

2019. aug. 26. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!