Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találkozhatok introvertált lányokkal?
Tudom kicsit közhelyes ez a kérdés.De kicsit kétségbe vagyok esve mivel nem nagyon találkozok ilyen lányokkal.
Én is introvertált vagyok ezért is szeretnék hozzám hasonló lányokkal ismerkedni.Persze ez pont ezért is nehézkes egy kicsit:)
19/f
Te mint introvertált (amennyiben 100%-ban egy példaintrovertált vagy, ergo minden egyes tulajdonságod megegyezik a definícióban megfogalmazottakkal), hova szoktál eljárni?
Gondolom sehova.
Na, kb. ugyanez a szó szerint introvertált lányokkal.
Könyvtár, busz, metro, mondocon...stb.
Mindenhol vannak ilyen lányok.
otthon :D
de komolyan, ne akarj introvertált csajt felszedni. a csaj oldaláról nem szokott működni, meg neked se lesz jó. ha pl mindketten féltek beszélgetést kezdeményezni, az úgy nem lesz jó, saját tapasztalat... keltsd inkább fel az extrovertáltabb lányok figyelmét, és majd ők ismerkednek veled :)
20/l
Kávézó, könyvesbolt, jármű, utca. Bárhol.
17/L
Én is introvertált vagyok és ugyanez a problémám.
Írj nyugodtan ha gondolod^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!