Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés introvertált személyiséggel?
Sziasztok!
Hogyan tudnék közelebb kerülni egy lányhoz? Nem tudom, hogy hogyan beszélgessek vele. Eleinte mindenkivel ez van, hogy nem tudok vele miről beszélgetni. Egyszerűen nem tudom, hogy hol kezdjek bele, miről, és hogyan beszélgessek vele. Viszont ha már kicsit közelebb kerülök hozzá, akkor minden simán megy. Szerintetek hogyan kerüljek hozzá kicsit közelebb, hogy tudjak vele beszélgetni? Szívesen elhívnám őt valahova, de emiatt a félelmem miatt nem tudom, mert nem tudom, hogy miről beszélgetnék vele. Szerintetek?
Én már annak örülök, ha valaki mellém ül. Az az, ha valaki ülne.
Célszerűbb megkérdezni, hogy mi az érdeklődési köre. Csak egy tipp.
Hívd el színházba vagy moziba. Mert akkor ér titeket egy közös élmény és már rögtön van miről beszélni.
Táncolni szeretsz?
A táncban az a jó, hogy az egy szoros kommunikáció, de nem kell beszélni közben, ezért félénkebb vagy hallgatagabb pasiknak jó terep lehet.
Érdemes lenne kipróbálnod, amilyen lehetőség van a közelben. Akár klasszikus társastánc vagy salsa vagy akár népitánc vagy bármilyen. Persze nem mindenkinek jön be, ez csak egy ötlet erre a helyzetre.
Én is ugyan ebben szenvedek és nen tudom, hogyan tudnék ismerkedni mert egyszerűen ez nehéz nekem és nem úgy megy mint minden más embernek...
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!