Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok rendes, normális lányokkal ismerkedni? 18/F
#2 vagyok
Vannak ilyen lányok, nem is kevés, csak az ilyen beállítottságú lányokkal általában nem beszélgetnek a fiúk (tisztelet a kivételnek), észre sem veszik őket, mert nem azzal keltik fel mások figyelmét, hogy nagy a hangjuk, vagy feltűnően öltözködnek.
Lúzerek vagytok.
Nem hiszem el, hogy nincs baráti társaságok. Ha esetleg van csináljátok velük bulit és kérjétek meg, hogy hívjanak csajokat és pasikat.
17f
Igazából én vagyok egy lúzer.
Ha tükörbe nézek már nem tudom ki vagyok.
Nagyon fáj.
Már magamnak hazudok. Nem tudom mi az életem értelme. Csak az önkívűleti állapotnak élek.
Én voltam az előző.
Örülök, hogy mások megsértésével és bántásával éled ki a saját magad problémáidat!
Remélem jobb lett a napod, hogy jól lelúzereztél minket...
Amúgy annyira ellentmondásos vagy nem tudlak sajnálni mert lehet ez is csak szarkazmus és gúnyolódsz rajtam és azokon akik ilyen helyzetben vannak...
Pont az ilyen interneten bármit mondhatsz hazugok miatt nem lehet senkiben seb bízni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!