Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok barátnőt találni?
Lassan 18 éves leszek, és főleg az utóbbi időben, jött ez nálam, hogy vágyom arra, hogy szeretni tudjak valakit, és
valakire, aki ezt ugyan úgy viszonozza. De nekem nagyon nem megy a "csajozás", mondhatni nem tudom, hogy kell. Nem is igazán van a társaságomban lány, csak 5 haveromnak a barátnői. Nagyon félek a visszautasítástól. Olyat nem szeretnék csinálni, hogy facebookon ráírok random lányokra, mert ez tőlem távol áll. Mit tudnék csinálni, hogy tudjak találni egy normális lányt? Volt már más is hasonló helyzetben? És, ha igen sikerült változtatni? A válaszokat előre is köszönöm!
PUA. Keress rá, ez a te mentőöved.
Nem kell megvenned semmit sem, elég ha felfedezed az ingyenes tartalmakat.
Nos, igazabol szerintem nem veled van baj, mert en is igy erzek. Csak kicsit fiatalabb vagyok. De egy normalis fiunak, akinek van becsulete,tisztelete, es jo nevelest kapott,nos, egy olyan fiú_vagy lany_ hogy is tudja jol randizni?
Hát, ha félsz kockaztatni, akkor nem is lehet sokat segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!