Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ocsmány külsővel milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ocsmány külsővel milyen lehetőségeim vannak barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Itt sok tippet olvastam már, azokat már kipróbáltam: új frizurát csináltattam, új ruhákat vettem, sokkal jobban figyelek arra, hogy ápolt legyek.

Okos vagyok és nem nagyon járok bulizni, ezért hozzám hasonló lányoknál próbálkoztam, de nekik sem voltam elég jó, max barátnak.

2018. jún. 29. 21:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy ocsmány? Ezt kép nélkül nehéz eldönteni..
2018. jún. 29. 21:46
 2/13 anonim válasza:
83%

Ha egy fokkal szebb vagy az ördögnel már van esélyed!!!!!! 😈 (sajat tapasztalat)

52/F

2018. jún. 29. 21:52
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

Szintén ocsmányként mondom, nem sok. Várj a csodára hátha...

Jah igen, lehet lepontozni a negativitásom miatt.

2018. jún. 29. 22:06
 4/13 A kérdező kommentje:

1.: Eléggé. A kép min segítene? Azon kívűl, hogy pár ember kíváncsiságán enyhítene.

2.: Én nem így tapasztalom sajnos. Sem az interneren sem élőben nem nagyon adnak nekem esélyt. Esetleg 1 randira, évente 1 ember.

3.: Sajnos nekem is így tűnik.

2018. jún. 29. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem kell ennyire leminősíteni magadat. Szóval, ez nem ígymegy hogy ocsmány külsővel nem lehet találni senkit. Ha valakinek többet udvarolsz, többet vagy vele akkor van esélyed nála. (Lehet h először nem akarja h odamenyj) vagy legalábbis így tetteti, de te akkor is menj oda!

Tehát a célzásom az, h egyáltalán nem a külsővel van a probléma hanem a bátorsággal. Örülök neki h te nem vagy az a bulizósabb fajta típus, szórakozóhelyeken nehéz olyat találni aki a későbbiekben ott legyen melleted. Ezért nem is ott kell keresni.

Sok sikert!

2018. jún. 29. 22:45
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Van egy szép, nagyon cuki barátnőm. A barátja kifejezetten ocsmány, a barátnőm mégis lát benne valamit, és már több, mint egy éve együtt vannak. A volt barátom is elég ocsmány volt, bár vele nem ez volt az egyetlen probléma.
2018. jún. 29. 22:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett olyan srác, aki mindenki szerint ocsmány volt. Engem mégis megfogott a kisugárzásával. Hidd el, lesz valaki, akit te fogsz meg, csak várni kell. Nyilván egy jóképű fiúnak bárkivel összjöhetnének a dolgok, de a kevésbé jóképűek sincsenek örök magányra ítélve.
2018. jún. 29. 23:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Hülyeséget beszélnek, megnézném én az ocsmány barátait, hazugság, fogadom ilyen átlagos arcok, csak nekik az már ocsmány, ocsmány csávót nem nagyon láttam még nővel (kivéve kisebbségieknél, vagy ha a nő is nagyon nagyon ronda volt, bár az is ritka). A kérdés az mennyire vagy ocsmány, lehet nem is vagy, csak arra fogod a sikertelenségedet.
2018. jún. 29. 23:30
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Tudom mi a különbség ocsmány, és átlagos közt. Beszélsz te hülyeségeket, és nem értem miért kell random embereket hazugsággal vádolni. Nem tudom hol élsz te, de nap mint nap látok szép lányokat csúnya férfivel, és csúnya lányokat egész jó pasival. Az, hogy te ilyen felszínes vagy, még nem jelenti azt, hogy mások is azok. Igen, az emberek 90%-a az, de ott van a maradék 10%, akiknek nem beszólogatni kéne, és hazugsággal vádolni őket, csak mert különböznek tőled ebben.
2018. jún. 29. 23:49
 10/13 anonim ***** válasza:
9-es nem akarattal hazudsz, de hazudsz, ocsmány férfit nővel, pláne széppel? Én vagyok a felszínes? Hagyjuk már...
2018. jún. 30. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!