Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hasonló külsővel hogy megy nektek a csajozás? Lányok, hogy vagytok vele?
Sziasztok! :) Egy elég általános problémával küzdök, nem vagyok megelégedve külsőleg magammal, szóval válaszokat várok!
Mennyi esélyem van (szebb) lányoknál, úgy, hogy kb 178-180 cm vagyok, és 82-85 kg? Gondolom, nézik egy picit a belsőt is, azzal viszont megvagyok elégedve, félénk nem vagyok, nagyon szeretek viccelődni, poénkodni, baromkodni, ahogy látom, szeretik a belső személyiségem is, viszont elég "macis" külsőm van :DDDDD Mármint.. Nem dagadt vagyok, hanem csak imádok enni, és hát van rajtam felesleg.. :P
Fiúk, vannak köztetek ilyen, és hogy megy nektek a csajozás? Lányok, ti lennétek szívesen egy ilyen fiúval, ha belső személyisége teljesen bejön?
15/F vagyok :)
Nos... 183 vagyok és 85kg. Nekem egy olyan 80 lenne ideális mert elég izmos vagyok. Úgyhogy menj kondizni, egy év múlva meg se fog látszani. :) Amúgy picit rajtam is látszik a felesleg. No para :) amúgy buliban laza így is csajozni. ;)
15F
Ha olyan lányra vágsz, akinek minőségi a külseje akkor neked is minőséget kell nyújtanod.
Külső szempontjából: hasonló hasonlót vonz!
Amit adsz, azt kapod.
Ezt a törvényt, csak a sok pénz - ri..nc párosítás írja felül, de ott nem téma az érzelmek.
En 178 centi és 68 kiló vagyok, nemértem hogy te plusz 20 kilóval hogy lehetsz csak mackós.
De igazából csak rajtad múlik, hogy találsz e magadnak lányt, szerintem simán.
16F
Ha zavar, hogy dagadt vagy, járj el edzésre.
Ha meg nem, akkor ne gondolkodj ilyeneken, a kisugárzásod, meg az önbizalmad is elég egy barátnőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!