Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, hasonló külsővel hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hasonló külsővel hogy megy nektek a csajozás? Lányok, hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :) Egy elég általános problémával küzdök, nem vagyok megelégedve külsőleg magammal, szóval válaszokat várok!

Mennyi esélyem van (szebb) lányoknál, úgy, hogy kb 178-180 cm vagyok, és 82-85 kg? Gondolom, nézik egy picit a belsőt is, azzal viszont megvagyok elégedve, félénk nem vagyok, nagyon szeretek viccelődni, poénkodni, baromkodni, ahogy látom, szeretik a belső személyiségem is, viszont elég "macis" külsőm van :DDDDD Mármint.. Nem dagadt vagyok, hanem csak imádok enni, és hát van rajtam felesleg.. :P

Fiúk, vannak köztetek ilyen, és hogy megy nektek a csajozás? Lányok, ti lennétek szívesen egy ilyen fiúval, ha belső személyisége teljesen bejön?

15/F vagyok :)

2016. jún. 9. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Járj el futni vagy valameilyen edzésre, küzdősport vagy ess neki a vasaknak. Nem rinyálni kell, hogy el fog e fogadni valaki dagadékként. A csajoktól még belefér, hogy Disney-mód azt hiszik, valaki úgy fogadja el őket, ahogy vannak (nem) de te nem a meghódítandó fél vagy, szóval állj fel a seggedről és tegyél azért, hogy minél jobban tudj hódítani. Persze ha akkora forma vagy és olyan jófej, így is mehet, kismillió példa van rá, de akkor nem itt sírna a szád, hanem 2 csajt fűznél egyszerre...
2016. jún. 9. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más az ideálja. :) Végülis ha úgy vesszük mindenkinél van esélyed, csak kérdés, hogy mennyi. :) 18/L
2016. jún. 9. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Nos... 183 vagyok és 85kg. Nekem egy olyan 80 lenne ideális mert elég izmos vagyok. Úgyhogy menj kondizni, egy év múlva meg se fog látszani. :) Amúgy picit rajtam is látszik a felesleg. No para :) amúgy buliban laza így is csajozni. ;)

15F

2016. jún. 9. 14:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Figyelj lehet szép barátnőd, mert szerelem nem a csak a külsőtől függ. De ha már együtt vagytok egy ideje, elmúlik a rózsaszín köd és vagy magadtól fogod azt érezni, vagy ő fogja éreztetni veled hogy kevesebb vagy és tedd össze a két kezed hogy vele lehetsz. Nagyon nyomorult érzés.
2016. jún. 9. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan lányra vágsz, akinek minőségi a külseje akkor neked is minőséget kell nyújtanod.

Külső szempontjából: hasonló hasonlót vonz!

Amit adsz, azt kapod.

Ezt a törvényt, csak a sok pénz - ri..nc párosítás írja felül, de ott nem téma az érzelmek.

2016. jún. 9. 14:30
 6/10 Zedricht ***** válasza:

En 178 centi és 68 kiló vagyok, nemértem hogy te plusz 20 kilóval hogy lehetsz csak mackós.

De igazából csak rajtad múlik, hogy találsz e magadnak lányt, szerintem simán.

16F

2016. jún. 9. 15:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha zavar, hogy dagadt vagy, járj el edzésre.

Ha meg nem, akkor ne gondolkodj ilyeneken, a kisugárzásod, meg az önbizalmad is elég egy barátnőhöz.

2016. jún. 9. 16:14
 8/10 anonim ***** válasza:
A külsőd önmagában nem probléma. Ha neked rontja az önbizalmad, akkor az. Ugyanis a kisugárzás, ami nagyon fontos és egyből érződik. Nem túl kellemes egy önbizalom hiányos emberkével együtt lenni, főleg pasival, hallgatni a rinyálását, hogy mennyi baja van magával, de tenni nem tesz érte. Ha úgy gondolod, hogy változtatni akarsz, ne a lányok miatt tedd, hanem magadért! Ha jól érzed magad a bőrödben, a csajok is észre fogják venni, és sokkal több esélyed lesz bárkinél. Most két lehetőséged van: van megtanulod elfogadni magad olyannak amilyen vagy, ellenkező esetben teszel érte, hogy más legyél. 17/L
2016. jún. 9. 17:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem válaszolóval! Én 17/F vagyok 179cm 80kg. Egy dolgot jegyezz meg! Az összes "celeb", a világ legszebb csaja, a világsztár énekesek vagy színészek SEMMIVEL SE többek mint te!!! Főleg nem a"hú de jó csaj" a sulidból. És mivel nem vagy kövér csak mackós, ezért ha ez neked tetszik, akkor maradj ilyen! Az a "hú de jó csaj" ugyan olyan büdöset sz*rik mint te:) A szép lányok általában amúgy is lenéző parasztok... szóval vagy ba*dmeg őket egy buliban ha van rá alkalmad, vagy nézd le őket úgy, ahogy ők lenéznek téged! Az ilyenek úgy is csak külsőre mennek, és ezért nem lesz soha egy hosszabb, boldog párkapcsolatuk:)
2016. jún. 9. 23:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöom a válaszokat, mind értelmes! :)
2016. jún. 9. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!