Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ocsmány külsővel milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ocsmány külsővel milyen lehetőségeim vannak barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Itt sok tippet olvastam már, azokat már kipróbáltam: új frizurát csináltattam, új ruhákat vettem, sokkal jobban figyelek arra, hogy ápolt legyek.

Okos vagyok és nem nagyon járok bulizni, ezért hozzám hasonló lányoknál próbálkoztam, de nekik sem voltam elég jó, max barátnak.

2018. jún. 29. 21:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
gyurjal, legyel izmos es szalkas
2018. jún. 30. 02:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Sportolj. Legyél izmos és gazdag így lesz esélyed

Viccet félretéve komolyan kezdj edzeni és sportolni, pár év múlva nem fognak lealadni a csajok rólad

2018. jún. 30. 05:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha van penzed, akkor csinaltasd meg a fogad, aztan mehet arckezeles.
2018. jún. 30. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!