Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok barátnőt találni?
Lassan 18 éves leszek, és főleg az utóbbi időben, jött ez nálam, hogy vágyom arra, hogy szeretni tudjak valakit, és
valakire, aki ezt ugyan úgy viszonozza. De nekem nagyon nem megy a "csajozás", mondhatni nem tudom, hogy kell. Nem is igazán van a társaságomban lány, csak 5 haveromnak a barátnői. Nagyon félek a visszautasítástól. Olyat nem szeretnék csinálni, hogy facebookon ráírok random lányokra, mert ez tőlem távol áll. Mit tudnék csinálni, hogy tudjak találni egy normális lányt? Volt már más is hasonló helyzetben? És, ha igen sikerült változtatni? A válaszokat előre is köszönöm!
Jah, nem érdekli őket a kinézet. Ilyen butaságot is kár írni. Nem tudom minek haudni a kérdezőnek. A magabizosságnak sincs semmi köze hozzá. Amikor nagypofával magabiztosan odamentem csajokhoz sose sikerült de félénken már szedtem fel nőt. Ez mind csak parasztvakítás.
#3-nak tényleg igaza van a magabiztosság nagy úr ,erre nem rég jöttem rá ,hogy a srác bárhogy is néz ki ,az nagyon is számít hogy mennyire magabiztos ,minél magabiztosabb vagy annál nagyobb az esélyed .
#5-nek is igaza van a lányok először a külsőt nézik ,mert hát a belsőt nem ismerik legtöbb esetben. Az hogy fogytal elszántságot sugall ami a jó irányba visz ...
Az öltözködés meg hát farmer és ing /póló vagy pulcsi és egyén függő ,de alakitsad ki a saját stílusos ,de csak IZLESESEN .
És borotvált az arcod ha úgy van ,mert ezt megbeszéltük a baratnoimmel ,hogy a kb .20alattiaknak az jobban áll általában (persze kivétel erősíti a szabályt )
Ja és ha kicsit is kimutatás hogy tetszik neked egy lány pl.megnezed vagy csak sokáig nézed őt ,az barmilyen csúnya vagy imponál a lánynak ,legbelül minden lánynak imponál a tudat .
16/L
Ha van facebook-od, akkor biztosan vannak saját korosztályodból ismerőseid.Nyugodtan írj messengeren. Pl.egyik ismerősöm
úgy ismert meg jobban egy fiút az iskolájából, hogy szülinapján felköszöntötte messengeren a srác, elkezdtek beszélgetni, hajnalig tartó beszélgetések voltak, aztán persze a fiú találkát kért.
A mai világban sajnos a messenger eléggé átvette a kapcsolattartás szerepét.
Ne félj a visszautasítástól, több is lesz az életedben, de ha nem próbálkozol, akkor nehezen fog sikerülni.
7# Köszi a válaszodat, megpróbálok tanulni belőle! :)
8# Ha én lettem volna a szülinapos helyzetben nem tudtam volna utána miről elkezdeni beszélni a lánnyal. Nem konkrétan a visszautasítástól félek, hanem attól, hogy miután visszautasított nagyon kínos lesz találkozni vele. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!