Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek senkinek sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek sem?

Figyelt kérdés
k

#krédésk
2018. dec. 21. 20:33
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
A hozzád hasonló szemetet kéne kidobni a fold kukájából. Na jó éjt neked :)
2019. nov. 22. 17:44
 32/47 anonim ***** válasza:
Csicska vagy. Csak interneten tudsz Pofázni. Élőben összehúznád magadat. Meg sem mernél szólalni.
2019. nov. 22. 17:46
 33/47 anonim ***** válasza:
Fellőtték a pizsit, ne spammeld a válasz szekciót varjúgyerek..
2019. nov. 22. 17:48
 34/47 anonim ***** válasza:
😂
2019. nov. 22. 17:49
 35/47 anonim ***** válasza:
Az a vicces hogy azt hiszi félek tőle. Egy trollkodó idiótától senki sem fél.
2019. nov. 22. 17:50
 36/47 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell hogy félj, hol érdekelsz engem a leszarlakon tovább szerinted? :D Csak te is olyan futószalagon gyártott féreg vagy, ahogy le is írtad, ezek után szerinted van aki komolyan tud venni téged? Mert az ilyen nem ember. Ne szevasz :)
2019. nov. 22. 17:55
 37/47 anonim ***** válasza:
#36 Hát aki ki írtaná a hozzám hasonló férgeket ahogy te is mondtad. Nem vagy különb. Csak magadat járatod le,nem veszed észre?
2019. nov. 22. 18:00
 38/47 A kérdező kommentje:
Okés. Ez a vitatkozás azért nem volt szép tőletek. Amúgy mindenkinek vannak gondjai. És mindenkinek a saját gondja a legnagyobb. Lehet számodra az én problémám lófaszt sem ér, de engem mélyen érint.
2019. nov. 23. 00:19
 39/47 anonim ***** válasza:
19-es vagyok amúgy, és miért nem szép? Úgy értem egy vita nem szép persze, de hát ha most paraszt módon védi azokat a barmokat akik csak dugni akarnak és rontják az emberiséget akkor hadd védjem már meg a normális embereket! Gondolom kérdező te sem olyan párt keresel aki már volt benne alkalmiba valakivel, nem? Tudom hogy mélyen érint téged is, most leszek 19 és 16 éves korom óta kb keresek valaki aki nem hagy el, de még mindig nem sikerült, túl sok az egoista kislány, meg ilyen alkalmis férgek is.. hidd el tudom milyen magányba lenni úgy hogy nem kellesz senkinek, gondolhatod nekem se lesz jó a 19-et is betölteni magányosan egyedül, ahogy a 18.-at is ültem végig egyedül...
2019. nov. 23. 00:29
 40/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm 19.es akkor teljesen egy cipőbe járunk te értheted mennyire szomorú vagyok.
2019. nov. 24. 00:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!