Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek senkinek sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek sem?

Figyelt kérdés
k

#krédésk
2018. dec. 21. 20:33
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Megint itt trollkodsz? Komolyan nincs jobb dolgod? Szerintem te csak ártani akarsz valakinek ezzel a kérdéssel. Nincs ilyen életképtelen ember mint te. Én se kellek senkinek még sem rinyálok mint egy kislány. Én is ronda vagyok,de nem hangoztatom figyeleméért.
2019. nov. 22. 15:36
 22/47 anonim ***** válasza:
"Brühüühühühü. Nem kellek senkinek,én öngyilkos leszek." Én is csinálhatnám ezt. De l#szart sem ér hogy emiatt én öngyilkos lennék. Ez nem probléma. A probléma tudod mi? Amikor nem tudsz hol aludni,nincs étel. Ezek a problémák,vagy amikor vannak feldolgozhatatlan traumáid a gyerekkorodból. Akkor megértem ha öngyilkos leszel. De barátnő hiány miatt csak a gyávák lesznek azok. Lehet nyomni a pirosat.
2019. nov. 22. 15:55
 23/47 anonim ***** válasza:
19-es vagyok, hát megértem, de nem minden lány olyan ribi hogy csak külsőre menne. :)
2019. nov. 22. 16:04
 24/47 anonim ***** válasza:
#23 Az se tudod mit jelent a Ribi. De jólvan.
2019. nov. 22. 16:24
 25/47 anonim ***** válasza:
19-es vagyok, dehogynem. Az olyan korunkbeli és sajnos idősebb "lányok" is, akik lefekszenek akárkivel, benne vannak alkalmiba, plusz a netribik akik pózolgatnak, haspóló, 2 liter smink, kihívó retek ruhák, hadd ne soroljam mert ott már nem lennének szebb szavak. Nagyon ritka egy normális lány.
2019. nov. 22. 16:33
 26/47 anonim ***** válasza:
#25 Nem értek egyet. Az a Ribi aki úgy okoz csalódást hogy lefekszik mindenkivel,pl. Megígéri hogy kapcsolatban lesz valakivel és az első dugás után otthagyja. Az hogy valaki szimplán kedveli a szexet,azzal nincs baj,kivéve ha csalódást okoz ezzel valakinek.
2019. nov. 22. 16:41
 27/47 anonim ***** válasza:
19 igaz, de nálam az is ribi aki ilyen kihívó szarokat vesz fel, feszes ruci, haspóló, stb.. Ha meg annyira kedveli a szexet hogy benne van alkalmiba, szerintem épp eszű embernek az után nem kellene ilyen "lány". Egyszerűen hagyja megrontani magát, szerintem gusztustalan, és az a baj hogy a legtöbb csávónak is erre van igénye.. Az ilyen emberek elnyomják azokat akik tényleg szeretni akarnak, pedig ha én találnék ilyen lányt el se engedném többet.
2019. nov. 22. 16:44
 28/47 anonim ***** válasza:
#27 Ezzel sem értek egyet. Az hogy valaki kirívóan öltözködik,még nem árulja el a személyiségét. Felszínes vagy. Az alkalmi sem baj,ha a párja tud róla. Tudod vannak nyitott kapcsolatok. Még mindig nem tudod hogy mit jelent a Ribi.
2019. nov. 22. 16:53
 29/47 anonim ***** válasza:
Na látod, pont a te fajtád miatt tart itt ez a világ.. még hogy nem baj, én írtanám az olyan férgeket!
2019. nov. 22. 17:29
 30/47 anonim ***** válasza:
#29 Inkább magadat írtsd ki. Szívességet tennél mindenkinek.
2019. nov. 22. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!