Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy a 20 éven aluliaknak nem kellek senkinek sem?
Kövér lány vagyok és fiúsabb is vagyok, ez meglátszik az öltözködésemen is.
Rock zenét hallgatok és igazából legtöbb,esetben bandás pólókat hordok.
Én nagyon vágyom egy kapcsolatra, de sehogy nem jön össze.
Már nagyonsok helyen próbálkoztam mint pl: Társkereső, barátomnak a haverja, közösségi oldalak.
Már volt olyan eset is, hogy úgy éreztem végre sikerül, de sajnos kiderült hogy az illetőnek nem kellek és nem akar kapcsolatot.
Ezután ezt feldolgizok, majd utána újra próbálkozok, de sehogy nem sikerül.
Csalódás csalódás hátán.
Belsőleg jó embernek mondanak mások.
És én csak egy normális fiút szeretnék aki nem szexre megy meg aki miatt jó ember lehetnék.
Szeretnék korombeli fiút találni magamnak, de sajnos ez sehogy sem megy.
Rockerekkel nem tudom hol tudnék ismerkedni, hoszen nem járok sehová ahol tudnék velük ismerkedni.
Meg egyébként sem vagyok mászkálós típus, mert nincs kivel elmenni.
16/L
lépj be facebookon pár rocker csoportba, ez az amit legkissebb erőfeszítéssel tudsz csinálni
mellette ha zavar a mostani állapotod, fogyj kicsit, legyél kicsit lányosabb kemény csajszi és hátha
Én is duci vagyok, bár én már elmúltam 18 éves...
Leginkább neten ismerkedek, de az esetek 95%-ában az érdeklődő fiúk csak megfektetni akarnak.
Ebből pedig nem kérek. :) szóval ismerem a helyzeted, de azt mondom, ne add fel!
Idén nyáron lesz időm és el szeretnék kezdeni edzőterembe járni, kicsit olvadjanak már le a kilók rólam. Neked is ajánlom! A fogyástól talán magabiztosabbak leszünk, ami kihat a megjelenésre is! Szóval hajrá csajszi! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!