Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nem kellek így senkinek?
Túlsúlyos vagyok és rocker ami természetesen meglátszik a külsőmön.
Nem mondanám, hogy olyan nagyon túlsúlyos lennék.
Fiúsabb vagyok és én így érzem jól magam.
Régebben az idősebb pasikat nézegettem és volt egy nagyobb szerelmem tavaly akit elég hosszú ideig szerettem, de ő felnőtt volt és semmi esélyem nem volt nála meg ez nem lett volna egészséges...
Elhatároztam, hogy a korombeliek közótt fogok ezután keresgélni és én már rengeteget ismerkedtem korombeli fiúval és néha 1-1 találkozó volt valakivel, de utána is csak azt mondták hogy inkább legyünk barátok.
Tavaly nyár óta a fiúk csak egyfolytában visszautasítanak, pedig nem az álompasit vagy a helyes fiút keresem és egyszerűen még így sem megy.
Csak normális fiút szeretnék és ha találok normális fiút az is visszautasít.
Leszeretnék fogyni, de így semmi erőm nincsen, pedig eleve egy vidám lány vagyok...
Nagyon sok helyen próbáltam már ismerkedni és próbáltam a társkeresőt is de ott is csak visszautasítást kaptam...
Mostmár egyre nehezebben viselem ezt a dolgot, mert mindig reménykedem és a barátaim is azt mondják hogy bejövök neki mert a jelekből úgy látszik, dr kiderül hogy mégsem...
Nagyon szeretnék magam mellé valakit és nem tudom mi lehet az oka, hogy folyamatosan visszautasítanak.
Tudom, hogy van aki kifekezetten azt szereti ha van mit egy lányon fogni, de azért a vékonyabb lányok a vonzóak.
16/L
Egy kérdést engedj meg kérlek... meg vagy elégedve magaddal ha a tükörbe nézel? A leírásod miatt kérdezem, mivel nekem úgy jött le, hogy nem igazán van magaddal megelégedve. Próbálj meg először ezen javítani, mert ez hatással van a külvilágra is és ezt a többi ember is látja és így már alapból hátránnyal indulsz. Említetted, hogy rocker vagy, sajnos mostanában sokan a rockereket megkülönböztetik, tudom mivel én is valamennyire rocker vagyok, lehet több esélyed lenne hasonló stílusirányzatú srácoknál próbálkoznod:D
Egy unatkozó 18 éves srác
Amin úgy érzed, hogy változtatni akarsz a saját érdekedben, azon változtass, magadért tedd, ne másért. Ha így érzed jól magad, akkor próbáld meg elfogadni magad, és ezáltal, hogy szereted magad javítasz a kisugárzásodon, ami vonzó a másik nem szemében.
Én is szeretem a rock különböző fajtáit, mondjuk én nem öltözködöm úgy, megnőveltem a hajam, de ettől függetlenül nem tűnök az irányzat követőjének. Mondjuk más stílust is hallgatok, szóval én nem nevezném magam rockernek.
Szerintem adj magadnak egy kis időt és ne görcsölj rá. Ez az egész helyzet olyan, mint a szappan. Ha túlságosan szorítod kicsúszik a kezed közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!