Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek senkinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem soha nem lesz senkim.Senki nem is érdeklődik irántam.Körülöttem szinte mindenkinek van valakije.Egyedül érzem magam.Mit tehetnék,hogy fel figyeljenek rám? Nem tudom mit tehetnék mást,kedves vagyok mindenkivel,segítőkész,divatosan öltözködöm.Figyelek másokra,,de úgy látszik ez nem elég.

Mit tehetnék? 16/L

2018. márc. 15. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hé..ne csüggedj. Ez a legrosszabb ha ilyesmikben gondolkozol. Előbb vagy utóbb Neked is lesz valakid. Ne akard görcsösen a dolgot..az sosem vezet jóhoz. A legváratlanabb pillanatban fog valaki becsöppenni az életedbe, meglátod ;)

Esetleges amit tehetsz, bővítsd a baráti kört..az sosem árt, csak ne keveredj rossz társaságba, ne tegyél olyat amit nem akarsz, ennyi a lényeg ^^

19/F

2018. márc. 15. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Vannak mély pontok...Jön majd valaki aki felvídít,remélem minél hamarabb Sorstárs! ^_^ 18/f
2018. márc. 15. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Heló.Most lehet kicsit maradi leszel de 16 évesen nem tartom okos dolognak hogy "legyen valakid" ,hisz na az nem feltétlen vezet házassághoz ,vagy ahhoz hogy vele éld le az életed.És na ha mindig van más valakid akkor könnyen kiégsz és nem fogsz tudni rendesen megélni egy párkapcsolatot.Amúgy meg ha a fent emlitett tulajdonságok igazak akkor lesz valakid ,aki majd észreveszi ezeket.Most még lehet nem elég érett a környezeted vagy te nem vagy elég érett .Üdv
2018. márc. 15. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
73%
16 éves vagy. És jobb, mintha egy rossz kapcsolatban lennél benne, ahol nincs szeretet, tisztelet . Ha már olyan 37 éves lennél el kezdhetnél aggódni , de még nagyon fiatal vagy. Türelem meg rózsát terem, és ne veszengj rajta, mert nem lesz jó a kisugárzásod. Érezd magad méltónak rá, hogy legyen egy párkapcsolatos. Te is, mint mindannyian vagyunk, Isten egy csodálatos gyermeke vagy, hidd el ezt magadról, és ezt sugározd ki magadból, és szeresd magad. És ami késik, nem múlik, és ha aranyos ember vagy, szerintem előbb-utóbb találni fogsz valakit, vagy valaki majd amikor nem számítasz rá, és már lemondtál róla, akkor fog megtalálni téged.
2018. márc. 15. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!