Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek senkinek sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek sem?

Figyelt kérdés
k

#krédésk
2018. dec. 21. 20:33
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
18/f , nem tudom mit mondhatnék, igazából lényegtelen, az öngyilkosság mellet fogok dönteni úgy érzem így 6 hónap után.
2019. jún. 12. 17:05
 12/47 anonim ***** válasza:
Ne tedd!Akkor inkább vonulj be szerzetesnek.😀
2019. jún. 12. 21:13
 13/47 A kérdező kommentje:
Nem akarok szerzetes lenni, de köszi!
2019. jún. 12. 21:17
 14/47 anonim ***** válasza:
Ez az életunt szelid kedves hangnem....
2019. jún. 12. 22:42
 15/47 A kérdező kommentje:
Sajnálom, legalább mindenkinek megy a zöld hüvelykujj.
2019. jún. 12. 23:31
 16/47 anonim ***** válasza:
Sokra mennek a zöld kézzel ha te meg közben megölöd magad. Kíírtál egy kérdést, nem tudni rólad semmit, azt sem hogy mi történt veled. Szóval fogd meg magad szépen és fejtsd ki hogy mi bánt pontosan.
2019. jún. 13. 12:45
 17/47 anonim ***** válasza:
Igen 16# jól mondod.
2019. jún. 13. 15:42
 18/47 A kérdező kommentje:

Hát a zöld kézzel próbáltam kedveskedni, bocsáss meg ezért. Hát igazából kib*szott ronda az arcom, ez bánt a legjobban, mert maga a felépítéséből adódik a rondasága.

Szóval ez van, így jártam.

2019. jún. 13. 16:12
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Ezt fejtsd ki jobban kérlek. Szerinted ronda az arcod. Na most vannak azok az emberek akikre ha ránézek mondjuk a buszon akkor hányni tudnék olyan rondák. Viszont sokszor párjukkal vannak. Nem egymás külsejébe szerettek bele (remélem) hanem a személyiségébe a másiknak. Embereld meg magad. Nekem azt mondják a lányok hogy helyes vagyok nem is kicsit, mégsincs barátnőm...viszont tudom hogy majd lesz, elvégre nem véletlenül van 12 millió magyar a Földön. Ilyen a jó hozzáállás, kezed úgy hogy majd lesz valaki, csak legyél türelmes. Sok olyan lány van aki nem a kinézetre meg a pénzre megy (tudom, fura) szóval fogd meg őket valami olyannal amiben ki tudsz emelkedni, egyedi lehetsz. Ha csak simán érdekes személyiségű embernek tartod magad, akkor próbálj meg arc nélkül neten ismerkedni, majd ha jól alakulnak a dolgok beszéld meg vele a többit. Tedd félre ezt a depis hülyeséget és hajrá, akár itt gyakorin is elkezdheted. És mindezt egy nálad két évvel fiatalabb mondta.
2019. jún. 13. 16:49
 20/47 A kérdező kommentje:
Pontosan azt próbáltam amit mondtál, neten ismerkedtem, amint megláttak, egyből "g*ci ronda" státuszba kerültem nálunk, és kaptam is a tiltást. Kb 50/49 lánnyal ez történt, a maradék egy az csak megmondta, hogy nem vagyok az eset (kinek is lennék :D ). Szóval RIP.
2019. jún. 13. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!