Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem volt még barátom, ez normális? Már ideje lenne 18/L
Tök normális lány vagyok najó nem járok bulizni meg ilyenek nem is szeretem az alkoholt se a cigit egyébként
ja amúgy sminkelek is amit minden fiú utál szóval jah... Egyedül halok meg
Nem is próbálkoznak nálam bari nőimhez bezzeg odamennek namindegy
Ha az alkoholt meg a cigit nem szereted, az semmi baj. Egyébként az elobbire nyugodtan raszokhatsz, de csak mertekkel! De cigire semmi keppen nem. Abbol nincs olyan ha mertekkel. Az ígyis úgyis megöl
Amúgy 18 évesen semmi nincs veszve. Sminkkel sincs baj.
És miért halnal meg egyedül? 😂 biztos találsz majd magadnak valakit. Vagy ő talál meg téged...
Nagyon de nagyon elvárod másoktól, hogy mindenben, de mindenben alkalmazkodjanak hozzád. Így egyrészt nehezen találsz magadnak párt, másrészt, ha találsz is, nem fogja sokáig melletted kihúzni. Párkapcsolatban olyan nincs, hogy csak a másik alkalmazkodjon hozzám, de én hozzája semennyire.
Egyébként a korod miatt nem vagy semmiről sem elkésve. Én normálisnak találom. Pártaláláshoz nem okvetlenül kell szeretned az alkoholt, cigizned sem kell. A sminkeléssel sincs gond. Ha akarod - csináld.
Azt javaslom, hogy gondold át azt, hogy tudnál-e és mennyit engedni az elvárásaidból. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!