Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz ha egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy lány kezdeményez? Többi lent

Figyelt kérdés
Nos, amit tudni kell rólam félénk fiú vagyok, ezek miatt nem is merek odamenni lányokhoz. Az gáz lenne ha a lány kezdeményezne nálam? Valahol el tudom szúrni az egészet ha a lánynak bejövök? Hogy veszem észre hogy a lánynak bejövök?

2018. dec. 1. 10:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én világ életemben nagyon félénk és visszahúzódó lány voltam. Egyszer elmentünk a barátnőimmel életünk első bulijába, és ott megismertem a jelenlegi párom. Ezzel már rácáfoltam arra amit az előző válaszoló mondott,miszerint a bulikba csak r*b@ncok járnak. Sose voltam r*b@nc,most sem hiszem magam annak,hisz a jelenlegi párommal vesztettem el szüzességemet is tizen hét évesen,fél év után.

Úgymond ez manapság normális. Lehet a bukikban is gyöngyszemeket találni. Én úgy “jeleztem”úgymond a srácnak,hogy gyakran pillantgattam felé,felvettem a szemkontaktust,de mindig elkaptam a fejem mert szégyenlős voltam. Aztán el is fordultam,mert nem hittem volna hogy bejövök én is neki. Szégyenlős és önbizalomhianyos voltam. Pedig nem volt miert annak lennem,sokak szerint aranyos,szép,vékony/normál testalkatú lány vagyok. Ő pedig levette a jeleket és odajött hozzánk. Csak legyél laza. Indits egy “szia”val és kérdezd meg a nevét. Hova valósi,mennyi idős meg ilyenek. Jön az majd magától is,hidd el.

De semmiképp ne azzal kezdd,hogy “Szia,te is itt bulizol?”😂

Sok sikert

2018. dec. 1. 18:42
 12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó: na igen... lehet magától jönne az egész, de én kb félek vagyis jobbanmondva izgulok, túl ráparázok az egészre, aztán nem merek odamenni egy lányhoz sem. Hugom közösségi oldalon ismerkedett meg a mostani barátjával, bátyám háibuliban( na igen, házibuliba nem járkálok mert nincsenek olyan barátaim), szerintrm ha közösségi oldalon ráírnék valakire azt gondolhatja simán hogy félek... valahogy ezen a félénkségemen javítanom kellene mert így nem sok esélyt látok rá hogy odamerészkedjek egy kiszemelthez
2018. dec. 1. 18:54
 13/21 A kérdező kommentje:
Sőt most fogytam is, normál testalkatom van szerintem ,szóval nem is értrm hogy mitől félek, szerintem leginkább a visszautasítástól vagy hogy mit szólnak rám stb. Önbizalomhiányos vagyok ez tuti 😂
2018. dec. 1. 18:57
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
Az jó, ha nem mersz odamenni a lányokhoz. Hagyd meg őket azoknak a fiúknak, kik már megtalálták a töküket.
2018. dec. 2. 17:31
 15/21 A kérdező kommentje:
Ha oda is mennék akkor nem tudom mivel kellene kezdenem az egészet, ami jön az rendben van, de hogy utánna...
2018. dec. 2. 22:38
 16/21 Yoda m. ***** válasza:
51%

Kedves Kérdező!

Nem annyira gáz.

Te attól félsz és reszketsz, hogy mi lesz majd, ha... ha... majd nem jövök be neki, elakad a szavam, nem fogok tudni jópofa lenni, dadogni kezdek, nem tudok mit mondani... ésatöbbi. Ettől parázol.

Egyszóval a jövőtől tartasz... hogy mi fog történni majd... a jövőben. Ez tisztán spekuláció. S onnan tudom, hogy én is voltam így anno.

Két dolgot ajánlok mindössze, ahol is egyik következik a másikból: (vagyis csak egyet)

1. Ne törődj a jövővel. Ne foglalkoztasson egy elvileg lehetséges sikertelenség. (bármi megtörténhet, de annak az ellenkezője is)

2. Törődj a jelennel, azzal a pillanattal, amikor odamész egy lányhoz, s pl. megkérdezed tőle: - Leülhetek melléd? - (vagy valami hasonlót a szituációtól függően)

Erre úgyis kapsz majd valami reagálást. S csak figyeld a mozdulatait, figyeld Őt, hogy mit reagál, mit válaszol. S annak fényében már tudni is fogod, hogy mi legyen a következő lépésed... de NE gondolkozz rajta, hogy vajon az jó lesz-e, vagy sem... mert akkor ugyanabba a hibába esnél, mint amikor spekulálsz a jövőn. Csak legyél spontán... és őszinte!

Ez a javaslatom.

Hogy veszed észre, ha bejössz a lánynak? Hát úgy, hogy talán föl sem tűnik, már mióta mellette ülsz és jól elbeszélgettek... erről-arról... és Te hagyod, hogy Ő beszélhessen arról, amiről csak Ő akar!

Az ERŐ legyen Veled!

2018. dec. 5. 17:35
 17/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Köszi :), igen én attól félek mi lenne ha... ha odamegyek mi lenne... és a sok ha..., nem tudom miért rögzült ez belém, régen nagyobb súlyom volt most lefogytam, lehet az miatt rögzült belém az egész dolog. Gondolom ha egy lány néz már egy jóideje vagyis remélem engem néz mert szerintem az is nagy besülés lehet... akkor könnyebb a dolog mivel akkor bejövök neki. Olyanon is gondolkoztam hogy ha látok egy lányt táncolni egyedül akár vagy ül egyedül akkor odamennék beszélgetni vele, pl akár el is hívnám táncolni és innen jönne az egész már nekem is magától, csak az elejétől félek, ha már beszélgetnénk akkor könnyen menne nekem az odamenés meg az első szavak lennének a legnehezebbek. Ezen javítani is akarok, nem is akarok tolakodó lenni egy lány szemében ezért én csak olyannál próbálkozném aki egyedül van valahol vagy már régóta engem néz. Remélem összejön :)
2018. dec. 5. 20:07
 18/21 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, és hogyha odamegyek a lányhoz leülni, honnan tudom hogy nyit felém? Mert szerintem nem tudom megkülönböztetni. Azt mondjuk igen ha nem akarja hogy odaüljek akkof nem akar ismerkedni, de ha aztmondja odaülhetek lehet csak azèrt mondja mert senki se ülne ott :D, onnan igen szerintem már jönne nekem a szöveg hogy milyen a buli, elhívn táncolni vagy akár italra meghívnám, persze ez szituációtól függ ott, aztán ott tudnék vele már beszélgetni, ott már feloldódnék szerintem, meg annyit is akarok inni hogy jól érezzem magam és kicsit nagyobb önbizalmam legyen
2018. dec. 5. 20:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Amugy ugyanabban a cipőben jártam mint te,csak én lányként...😂 (A 11es válaszoló vagyok)

Régebben duci lány voltam,senkinek nem kellettem,és soha nem dicsértek. Olyannyira megszoktam hogy átnéznek rajtam és úgymond ha mondanak is rám a srácok valamit,az se sok jó,hogy miután lefogytam,el sem akartam hinni hogy némelyik tényleg engem szólított le.

20 kilót fogytam,mondjuk már a ló túlsó oldalára is átestem picit (anorexia) de minden helyre állt azóta.

Nehéz annyi év után amit úgymond “ducin” tolt az ember vonzonak látnia magát.

De próbálj meg pozitív üzeneteket ragasztani a tükrödre,sokat mosolyogni és szeretni egy picit jobban magad. Aztán ezt megérzi ám a környezeted is,és mindjart vonzóbb egy magabiztos srác,mint egy felénk,önbizalom hiányos. 😄

Remélem tudtam segiteni valamicskét.

2018. dec. 5. 22:21
 20/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: igen, én is kb annyit fogytam, sőt én szerintem 25-30 kg-ot is, még mindig fogyni akarok mivel nem érzem még jól magam, el is akarok menni konditerembe járni hogy izmom is legyen több. Mondjuk érezhetően több önbizalmam van azóta amióta lefogytam, oszt.társsaim is csak cikiztek meg minden aztán most hozzám se mernek olyan szavakkal szólni mint ezelőtt. Mosolyogni szoktam sokat 😁😁. De ha egy lány látja rajtam hogy tetdzik nekem de nem merek lépni akkor van olyan lány aki odaszokott jönni beszélgetni? Vagy ez manapság nincs így? Szoktam lányokkal beszélgetni az osztályba, nem sokat de szoktam. Hugom osztálytársával is(lány) szoktam beszélgetni, be is jön az osztálytársa vele nem félek beszélgetni, jókat röhögünk mindenen. Szóval nem tudom egy lánynál miért félnék pl buliban. Lehet mivel ez a hugom oszt.társa meg az oszt.társaim akiket már jobban ismerek?
2018. dec. 6. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!