Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy lány kezdeményez? Többi lent
Én világ életemben nagyon félénk és visszahúzódó lány voltam. Egyszer elmentünk a barátnőimmel életünk első bulijába, és ott megismertem a jelenlegi párom. Ezzel már rácáfoltam arra amit az előző válaszoló mondott,miszerint a bulikba csak r*b@ncok járnak. Sose voltam r*b@nc,most sem hiszem magam annak,hisz a jelenlegi párommal vesztettem el szüzességemet is tizen hét évesen,fél év után.
Úgymond ez manapság normális. Lehet a bukikban is gyöngyszemeket találni. Én úgy “jeleztem”úgymond a srácnak,hogy gyakran pillantgattam felé,felvettem a szemkontaktust,de mindig elkaptam a fejem mert szégyenlős voltam. Aztán el is fordultam,mert nem hittem volna hogy bejövök én is neki. Szégyenlős és önbizalomhianyos voltam. Pedig nem volt miert annak lennem,sokak szerint aranyos,szép,vékony/normál testalkatú lány vagyok. Ő pedig levette a jeleket és odajött hozzánk. Csak legyél laza. Indits egy “szia”val és kérdezd meg a nevét. Hova valósi,mennyi idős meg ilyenek. Jön az majd magától is,hidd el.
De semmiképp ne azzal kezdd,hogy “Szia,te is itt bulizol?”😂
Sok sikert
Kedves Kérdező!
Nem annyira gáz.
Te attól félsz és reszketsz, hogy mi lesz majd, ha... ha... majd nem jövök be neki, elakad a szavam, nem fogok tudni jópofa lenni, dadogni kezdek, nem tudok mit mondani... ésatöbbi. Ettől parázol.
Egyszóval a jövőtől tartasz... hogy mi fog történni majd... a jövőben. Ez tisztán spekuláció. S onnan tudom, hogy én is voltam így anno.
Két dolgot ajánlok mindössze, ahol is egyik következik a másikból: (vagyis csak egyet)
1. Ne törődj a jövővel. Ne foglalkoztasson egy elvileg lehetséges sikertelenség. (bármi megtörténhet, de annak az ellenkezője is)
2. Törődj a jelennel, azzal a pillanattal, amikor odamész egy lányhoz, s pl. megkérdezed tőle: - Leülhetek melléd? - (vagy valami hasonlót a szituációtól függően)
Erre úgyis kapsz majd valami reagálást. S csak figyeld a mozdulatait, figyeld Őt, hogy mit reagál, mit válaszol. S annak fényében már tudni is fogod, hogy mi legyen a következő lépésed... de NE gondolkozz rajta, hogy vajon az jó lesz-e, vagy sem... mert akkor ugyanabba a hibába esnél, mint amikor spekulálsz a jövőn. Csak legyél spontán... és őszinte!
Ez a javaslatom.
Hogy veszed észre, ha bejössz a lánynak? Hát úgy, hogy talán föl sem tűnik, már mióta mellette ülsz és jól elbeszélgettek... erről-arról... és Te hagyod, hogy Ő beszélhessen arról, amiről csak Ő akar!
Az ERŐ legyen Veled!
Amugy ugyanabban a cipőben jártam mint te,csak én lányként...😂 (A 11es válaszoló vagyok)
Régebben duci lány voltam,senkinek nem kellettem,és soha nem dicsértek. Olyannyira megszoktam hogy átnéznek rajtam és úgymond ha mondanak is rám a srácok valamit,az se sok jó,hogy miután lefogytam,el sem akartam hinni hogy némelyik tényleg engem szólított le.
20 kilót fogytam,mondjuk már a ló túlsó oldalára is átestem picit (anorexia) de minden helyre állt azóta.
Nehéz annyi év után amit úgymond “ducin” tolt az ember vonzonak látnia magát.
De próbálj meg pozitív üzeneteket ragasztani a tükrödre,sokat mosolyogni és szeretni egy picit jobban magad. Aztán ezt megérzi ám a környezeted is,és mindjart vonzóbb egy magabiztos srác,mint egy felénk,önbizalom hiányos. 😄
Remélem tudtam segiteni valamicskét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!