Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is gáz ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz ha egy lány kezdeményez, vagy csak szerintem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú 2 évvel idősebb nálam, semmi képpen sem szeretnék ráírnj vagy hasonló, Arra gondoltam, hogy elmegyek valahova ahol ő is ott lesz és figyelem, hogyan néz rám stb. Szerintetek még, hogyan lehet ismerkedni. És nagyon szívesen várnék történeteket is, és mivel nekem még soha nem volt barátom nagyon szívesen várok gondolatokat, tippeket,stb. Köszi🙂
2018. nov. 3. 21:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Ja, valóban gáz...De ugye nem fogsz belemenni libás rivalizálásba meg gyűlölködésbe, pletykálásba, ha összejön egy bátrabb lánnyal?
2018. nov. 3. 22:05
 2/11 Sufferion ***** válasza:
100%
Azért nem szoktam ilyenkor szerintem a fiúk kezdeményezni mert félnek hogy besűlnek, visszautasítják őket meg ilyenek
2018. nov. 3. 22:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Az 1. Válaszolónak: persze,hogy nem.
2018. nov. 3. 22:24
 4/11 A kérdező kommentje:
De szerintetek kellene írják neki. Még soha nem beszéltünk, nem is vagyunk köszönő viszonyban sem. Likeolja a képeim meg minden de ezen kívül semmi nincs köztünk.
2018. nov. 3. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. De egyébként ha találkozol gyakran, akkor menj oda beszélgetni. :D
2018. nov. 3. 22:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!🙂 de mielőtt ráírnék szeretném tudni,hogy legalább tetszek-e neki, és ezt honnan tudhatom meg?🙂
2018. nov. 3. 22:41
 7/11 Sufferion ***** válasza:
Az hogy ha a folyosón mentek és rád néz mosolyog ilyenek akkor már tudod de első látásra külsőröl láthat meg. Ráírsz és kiderül bejössze neki
2018. nov. 3. 22:48
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!🙂
2018. nov. 3. 23:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Az jelent valamit, ha like a képeim?
2018. nov. 3. 23:14
 10/11 Sufferion ***** válasza:
Attol függ te is meg ő is sokat használja a facebookot meg ha folyton likeolgat akkor meg őrült követő. Az a lényeg ha már facebookon rád keresett az nekem biztos jel. Sok sikert!
2018. nov. 3. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!