Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz ha egy lány kezdeményez, vagy csak szerintem?
Basszus az en baratnomet is lajkolgattam, de nem azert mert tetszett vagy valami, hanem mert nagyon aranyos volt es volt valami a kepeiben amit imadtam pedig semmi extra nem volt benne. Aztan egyszer csak lattam, hogy a kozelemben lakik, es lattam a napjaban, hogy hol van es enis elmentem oda. Igaz belottem a hajamat is meg hasonlok, szoval tettre kesz voltam minden esemenynek. Kozben lestem, hogy meg mindig ott van-e de elment a mellette levo kavezoba, ahova kovettem (utolag belegondolva neha elkepedek hogy nem vagyok normalis) aztan bealltam a pulthoz, es pont elottem volt. Neztem hogy mit igyak mert amikor meglattam egyszeruen ideges lettem es nem tudtam valasztani, aztan leszolitott, hogy az extra csokis kave a finom mert olyan mint a karacsonyi vasarban lehet kapni. Az volt az elso alkalom, hogy hozzam szolt es hogy mosolyogtam miatta. Aztan ott is beszelgettunk, ossze futottunk az arkadban is, ott is beszeltunk (ez viszont mar veletlen volt xd) aztan egy ido utan ram irt, hogy nincs-e kedvem talalkozni vele, en meg zavaromban nem tudtam, hogy hogyan meg mit irjam vissza neki, de termeszetesen belementem. Aztan tobbszor talalkoztunk, es ebbol legtobbszor en vetettem fel a talalkozas lehetoseget. Azon a napon amikor osszejottunk, ejjeli furdoben futottunk ossze, mind a ketten nehany baratunkkal voltunk. Az erdekesen alakult a lenyeg, hogy a teljes veletlennek koszonhetoen egymasra talaltunk, aztan ferre mentunk egy helyre ahova csak parok mehetnek es az egyik szemely legalabb elmult mar 18. aztan ott beszelgettunk es megcsokoltam. Mondta hogy ezt nem kepzelte volna el, a kavezoban.
En meg a mai napig nem mondtam el neki, hogy direkt voltam abban a kavezoban es hogy egyszeruen meghaltam erte.
Azota teljesen kicserelodtem, haverjaim szerint mintha nem is en lennek. Voltak rossz dolgaim amit szegyellek de o ezeket elfogadta es nem is akart megvaltoztatni, de sikerult neki.
Ezzel a sztorival arra akarok kilyukadni, hogy megeri kockaztatni. Egy random beszelgetes nem art senkinek sem.
"Aki mer az nyer"
Ha erdekel tobb reszlet akkor nyugodtan irhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!