Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti örültök ha egy lány kezdeményez nálatok?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem ,mert töb ismerősömtől is hallkttam hogy fiúként annyira nem szeretik ha egy lány pl rájuk ír. Azonban több helyen azt olvastam hogy örültök ha kezdeményez a lány.
Akkor most hogy is van ez?
Illetve minek örülnétek ,milyen nyitásnak?
Személyes vagy internetes , milyen témával érdemes a lánynak indítania?
Elsősorban a 17-19 éves korosztály érdekelne:)
2017. febr. 8. 16:27
1/11 anonim válasza:
A többség örülne neki, és inkább élőben. :)
2/11 anonim válasza:
Nem örülök. Kiábrándító ha egy lány kezdeményez nálam.
És ha valószínűleg nem kezdeményezek, akkor az azt jelenti, hogy nincs szükségem rá.
Ha valami kell akkor az olyan típusú fiúk mint én tesznek érte.
3/11 anonim válasza:
én örülnék neki, de csak annyi hogy odajönne beszélgetni vagy rámírna
4/11 A kérdező kommentje:
És milyen témával indítson? Mit kérdezzen , mit mondjon?
2017. febr. 8. 16:54
5/11 anonim válasza:
Én mindenhogy örülnék ha jól ismerem a kezdeményezőt ha kevésbé akkor csak személyesen.
6/11 Egy ork válasza:
Én örülnék neki mindenképpen, de nem biztos, hogy elsőre komolyan tudnám venni. De viszont ha ismerem, akkor kiugranék a bőrömből :D
7/11 A kérdező kommentje:
Látásból ismeritek.
2017. febr. 8. 17:39
8/11 anonim válasza:
Valaki úgy gondolja "ne hogy mán a csaje szeggyen fő" stílussal. :D
De ez mindenképpen csak pozitívum, mert egy félősebb fiú nem menne hozzád oda.
9/11 anonim válasza:
egy álmom telejsülne ha egy lány leszólítana de nagyon ritka és velem még nem fordult elő xd de örülnék xd
10/11 anonim válasza:
Nincs olyan lány aki nálam kezdeményezne :D Én meg nem merek mert úgyis elhajtana. De azért örülnék neki, ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!