Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek ki a véleményetek arról amikor pl egy buliban a lány kezdeményez?
Ezt minden cuki vaksi lánynak üzenném:
A fiúk HATALMAS SZÁZALÉKA ÖRÜLNE neki, ha egy lány kezdeményezne nekik.
A lányok többsége szokta csak azt mondani, hogy a fiúknak lehet csak kezdeményezniük. A fiúk soha nem szokták szinte ezt mondani.
Szóval minden lány elhiteti a többi lánnyal, hogy fiúnak kell kezdeményezni mert a lányok félnek, utána meg kiakadnak azon hogy ők nem kezdeményezhetnek mert ciki.
Elég gáz lehet a butus lányoknak úgy élni, hogy soha nem mehetnek oda ahhoz aki bejön nekik, mert lányként kezdeményezni gáz. De ez van, aki magát akarja szivatni, hajrá.
Szerintem nem gáz. Ahogy én látom, a mai világban a lányok inkább jobban mernek kezdeményezni mint a fiúk.
Mondjuk azt nem tudom, hogy tetszik is a srác, vagy csak valamilyen alkalom folytán akarsz vele táncolni?
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!