Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg nem gáz ha egy lány kezdeményez? Akiknek van már párkapcsolatuk, nálatok ki kezdeményezett?
A mai vilâgba nem gáz.
De azért ha jobban megnézzük, akkor ne a lány kezdeményezzen már!
Pff..
Egyáltalán ne gaz. Két kapcsolatom volt, mindkettőnél en kezdeményeztem, a lany.
Bár az egy masik dolog, hogy sztem is jobb lenne, ha a fiuk tennék ugyanezt... De ha egyszer ma mar igy van, mit lehet tenni?
Miért várja el egy nő, hogy kezdeményezzenek felé, ha a férfi figyelmét nem is kelti fel semmivel?
Mennyire szomorú dolog az, hogy ott áll előtted egy pasi, aki megismernél szívesen, de nem szólsz hozzá, nem mész oda, nem jelzed felé és ezen gyötrődsz? - Pontozz le, de szerintem ez önsanyargatás és szánalmas. Aki meg akar ismerkedni, az kezdeményez. Régen is így volt, amikor "nem kezdeményezhetett a nő", csak akkor manipulatívan, aljas módon, csellel csinálták. Haj csavargatás, kiskanál leejtés stb.. Ma már elég egy "Szia vagyok." és elindul a kapcsolat és ez jó, mert nem kell gyötörni saját magunkat a társadalmi elvárások miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!