Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Ti összejönnétek kövéreb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Ti összejönnétek kövérebb lánnyal?

Figyelt kérdés
165 centimhez 91 kg vagyok. Mondjuk nem nézek ki annyinak, akitől megkérdeztem, hogy mennyinek tippel, 75-öt mondott, és el sem akarta hinni, hogy 16-tal több vagyok. Így is zavaró lenne a túlsúly?
2018. nov. 25. 01:14
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Ha bantja ot tegyen erte. Ha pedig nem tesz erte akkor felesleges panaszkodas. Ez nem bantas egyszeru veleenykifejtes. Az hogy neked nem tetszik az nem jelenti az hogy hulyeseg.
2018. nov. 25. 18:49
 42/47 anonim ***** válasza:
De ő arra kíváncsi hogy titeket is bánt-e. Mert ha valaki lenne mellette aki elfogadja és szereti akkor ő is elfogadná. Bár ha ilyen barátnőm lenne az egészsége miatt segítenék neki lefogyni, de nem kell többet 5-10 kilónál, és azt se azért mert nem fogadom el hanem mert az egészségére mehet.
2018. nov. 25. 19:00
 43/47 anonim ***** válasza:
*De ő arra kíváncsi hogy titeket is bánt-e. Mert ha valaki lenne mellette aki elfogadja és szereti akkor ő is elfogadná.Ez nagyon nagyon nagyon nagy hülyeség.Miért lenne másra kivancsi? Hisz ez senkire se tartozik hogy ő milyen,csakis a saját maga érdeke..Amugy meg ahhoz hogy legyen valakije először is saját magát kell elfogadnia.
2018. nov. 25. 19:30
 44/47 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz. Én azért is tartok ki mellette, mert nekem vannak furcsa dolgaim. Ezt úgy értsd hogy én sem fogadom el magam, és én speciál nem olyan csajt akarnék aki rohadt happy és azt hiszi hogy az életbe minden cool, meg tele van önbizalommal meg ilyenek, úgy öltözködik hogy megfordulnak utána az utcán mert ribi stb. Nekem egy olyan csaj kéne mint amilyen én vagyok belül, önbizalomhiányos nincs nagyra magával nem társasági ember stb. Én (főleg a saját esetembe) hiszek abba hogy ha lenne mellettem egy olyan mber mint én és tényleg szeret, semmi féle hibám nem jutna eszembe, mert mégis van aki elfogad és szeret, akkor csak nem lehet olyan fontos, nem? Szerintem valamennyibe a kérdező is hasonlít rám, talán ő is egyedül van és nem hiszi hogy ilyen dolog miatt őt is lehet szeretni, ami nem így van. átérzem akik ilyeneket pattognak, én gyűlölöm magam és csak a hibákat látom magamba, de ettől függetlenül mindenki megérdemli hogy legyen mellette valaki aki szereti, nem? DE! Akkor meg? Nem magának kell bizonyítani, mert én is ilyen vagyok, azt akarom hogy végre elfogadjon és szeressen valaki, ameddig más se fogad el addig én sem fogom soha magamat, mert nem ért meg és nem fogad el senki. Van akinek a sablon szöveg segít hogy fogadja el magát stb, de ez nem azt jelenti hogy attól több önbizalma lesz stb, mert egy csalódással ugyan úgy visszaeshet a szarba, és kezdődik előről. Szerintem azzal lehet valaki nyugodt és tudja jobban elfogadni magát, ha tudja hogy így is kiáll mellette valaki és szereti. És akkor már szerintem az ember jobban hajlik a-felé hogy ha valaki elfogadja akkor ő is elfogadja magát, mert nem az idegen random emberek véleménye számít, hanem azé aki szeret és a saját vélemény megváltozhat ha ezt az egészet nem egyedül viszed végig.
2018. nov. 25. 19:57
 45/47 anonim ***** válasza:
Hát. Nem olvastam végig a válaszokat, mert hatalmaaaas vita alakult ki, nekem meg nincs türelmem ehhez. Szóval csak a kérdésre válaszolok. 19 vagyok, lány, kb haslonló tulajdonságokkal. Ennél fofva nem fogok a túlsúly egészségügyi vonatkozásairól szót ejteni, nem vagyok képmutató, nem is szoktam ezzel foglalkozni. (Lehet, felelőtlennek nevezni, de nem érzek senmiféle gátat a súlyom miatt, sétálok, ha kell futok, erősíteni is szoktam, de nem szeretnék fogyni.) Nem befolyásolni szeretnélek, nem mondom sem azt, hogy fogyj le, sem oedig, hogy ne. Csak az én sztorimat írom meg. Az exem párszor tett megjegyzést a súlyomra, de mivel nem igen kellettem neki másra, csak szexre (bizony, így van: egy túlsúlyos lányt is kihasználhatnak szexuálisan), így nem igazán tudom komolyan venni, pláne, hogy sok minden más arra utalt, hogy igenis tetszem neki. Jelenleg boldog párkapcsolatban élek, és hihetetlen (ja, nem), de a barátom nemcsak elfogad, szeret is, kíván is, és soha, egyszer sem szégyellt vagy bántott emiatt. Nem is cserélt le "jobbra", nem is áll szándékában... Nem feltétlen kizáró ok a túlsúly.
2018. nov. 26. 23:45
 46/47 anonim ***** válasza:
*Nekem egy olyan csaj kéne mint amilyen én vagyok belül, önbizalomhiányos nincs nagyra magával nem társasági ember stb.Na itt van a bibi,ha valaki önbizalomhiányos akkor nehéz párkapcsolatot teremteni,pláne akkor ha mind2 fél az..Neked inkább egy olyan csaj kéne aki feloldana téged a lelki sérüléseidből,elfeletettné veled a múltadat.Röviden: egy olyan csaj kéne neked aki önbizalmat verne beléd,ha már egyszer nem tudsz megváltozni saját magadtól.
2018. nov. 27. 11:07
 47/47 anonim ***** válasza:
Értem mit mondassz és igaz is, csak én egy önbizalommal teli csajnál már félnék a csalódástól. Nekem olyan nem kéne aki elhagy, egy ember mellett akarok kitartana, de a mellett nem csak pár szaros évre. Egy önbizalommal teli csajnak meg már átlagba több kell, előbb utóbb megunják ha valaki nem egy gyökér páwa, és én nem az vagyok. Szerintem ha 2 embernek egymás felé van önbizalma az még jobban össze is tartana.
2018. nov. 27. 14:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!