Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Ti összejönnétek kövéreb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Ti összejönnétek kövérebb lánnyal?

Figyelt kérdés
165 centimhez 91 kg vagyok. Mondjuk nem nézek ki annyinak, akitől megkérdeztem, hogy mennyinek tippel, 75-öt mondott, és el sem akarta hinni, hogy 16-tal több vagyok. Így is zavaró lenne a túlsúly?
2018. nov. 25. 01:14
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
55%
Senki sem kérdezte hogy mennyiért vetted a kerékpárod amivel naponta tekersz 40-nel...A másik dolog meg akik a barátaid azok direkt azt mondják hogy nem nézel ki 91kg-osnak..csak azért mondják (hazudnak) hogy kevesebb vagy mert nem akarnak téged megsérteni.
2018. nov. 25. 11:53
 12/47 anonim ***** válasza:
76%
Apropó,ha nincs bajod az egézséggel ami egyébként pozitívum,akkor ott a hiba hogy hiába mozogsz vagy tekersz napi szinten,a diétát illetve a kaját rendbe kéne rakni,akkor talán lesz eredménye a fogyásnak.Szóval te hiába sportolsz,és fogsz is ha helyteleül eszel,azért nem tudsz lefogyni.spoilerezek: ha jól tudom akkor 70% a kaján múlik a maradék 30 pedig a mozgáson hogy lefoggy
2018. nov. 25. 12:01
 13/47 A kérdező kommentje:
11-es. Nincsenek barátaim. Interneten mondták páran, akik láttak képen. Ők sem a barátaim. Illetve élőben is mondta már nem egy ismerősöm, hogy nem nézek ki annyinak. 12-es. Nem akarok fogyni.
2018. nov. 25. 12:53
 14/47 A kérdező kommentje:
Ja, és nem azért írtam a biciklim árát le, hogy bármit elérjek vele. Csak azért tettem ezt is publikussá, hogy tudd; nem 200 ezres biciklivel tekerek, ugyanis azzal könnyebb lenne, és már abba is belekötnétek, hogy a biciklim minősége túl jó...
2018. nov. 25. 12:55
 15/47 anonim ***** válasza:
5-vagyok, kérdező miért csak a negatívra válaszolsz? Velem is ez a baj, csak a szarra figyelek és azt fogadom el. Neked kéne elfogad magadat és nem azzal foglalkozni hogy ki más fogad el.Bár minden korombeli is a külsőre megy, szóval hiába beszélek hogy ne az legyen az elsődleges gondolatod de a külső akkor se minden.
2018. nov. 25. 13:59
 16/47 anonim ***** válasza:
36%
Mért is lenne könnyebb lefogyni a drágább biciklivel? Ez hülyeség,én a sima futástól (40-50 perc) és főleg a rendes kajálással már bizonyítottam magamnak,elértem azt a bizonyos célt amit kitűztem magam elé,de benned az a hiba hogy te leszarod a fogyást ami egy szempontból jogos a te oldaladról.De ha valamikor nem jönne össze a pasival való kapcsolatod,akkor ne a másokban kerezsd a hibát hanem magadban.És mégvalami,én nem kötedek veled se nem oltogatlak,hanem az igazságot írom.
2018. nov. 25. 14:30
 17/47 anonim ***** válasza:
5 vagyok, 16-os ez hülyeség! És ha valaki nem ellenezné hogy valaki nem egy pálcika lány?? Miért magába keresse a hibát, ha az átlagba nézed a "fiúk" páwa gyökerek a "lányok" meg átlagba akkora ribik hogy köpni nyelni nem tudsz ha rájuk nézel, és ezekere van IGÉNY sajnos. DE ha tegyük fel egy ilyen csaj mint a kérdező nem az átlagba tartozik és normális stb, és azzal akivel megpróbálná annak nem jó, lecseréli egy "jobbra" akkor az az ő hibája? A fiatalság hibája hogy 14 évesen már nem szüzek, és csodálkoznak hogy úgy meg a kutyának se kellenek, meg 18 alatt már gyerekkel ülenk otthon. És ti azt mondjátok hogy egy kis túlsúly ENNÉL nagyobb probléma? Szerintem meg az átlag a k rva gáz! 16 éves koromba voltam 90 kiló én is, most ma-holnap 18 vagyok és 1-2 hónap edzéssel lement 11 kiló. Ami még nem azt jelenti hogy kellenék valakinek, mert belső nem olyan vagyok akire itt már bárhol is szükség lenne. Tehát lehetek külsőre én is egy modell, bár speciál a külsőmért inkább ne is szeressenek.. :D Szóval felejtsétek ezt el, amiért fogyni kéne az az ok az EGÉSZSÉG és nem az hogy szerethetetlen lennél mert kicsi túlsúly vagy. Attól még biztos kellhetsz valakinek aki tényleg szeretni fog és aki szeret az tesz rá ha van egy kis túlsúly, ha szerencséd van és összejön akkor fogyni is segít és kiáll melletted.
2018. nov. 25. 14:46
 18/47 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz lefogyni nem teljesen mindegy hogy osszejinnenek e veled vagy nem?
2018. nov. 25. 15:26
 19/47 anonim ***** válasza:
5,vagyok :D 18-as a kérdésed is eleve hülye. Miért ne lenne mindegy neki? Tovább én se akarok már nagyon fogyni, de mindenki megérdemli hogy valaki szeresse és kiálljon mellette egy életre nem? Akkor miért lenne mindegy neki?
2018. nov. 25. 15:37
 20/47 anonim ***** válasza:
70%
Hé ötös lottó, ha ennyire kiálsz érte és mindemben az igazságot látod akkor miért nem jössz vele össze? Próbáljátok meg,van bennetek valami közös.Vagy nem tudsz belenyugodni hogy igazunk van,ezért válaszolsz mindenkigy válaszra ami nem szimpatikus neked,mert hirtelen te lettél itt az igazság bajnoka🙋
2018. nov. 25. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!