Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Ti összejönnétek kövéreb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Ti összejönnétek kövérebb lánnyal?

Figyelt kérdés
165 centimhez 91 kg vagyok. Mondjuk nem nézek ki annyinak, akitől megkérdeztem, hogy mennyinek tippel, 75-öt mondott, és el sem akarta hinni, hogy 16-tal több vagyok. Így is zavaró lenne a túlsúly?
2018. nov. 25. 01:14
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
És ha 47%os vagyok akkor mi van? A kérdéseim alatt voltak beszélgetések, miszerint próbálták bizonyítani nekem sikertelenül hogy ne legyek öngyilkos, és e-miatt sok rontást kaptam a %-ba, de nem tud érdekelni. Nem gyűlölöm a romákat, csak azt aki megérdemli, sőt facebookon is vannak roma ismerőseim. Azzal vagyok rasszista aki megérdemli, ennyi erővel a "fehérek" között is van egy csomó ember, akkor most gyűlöljünk mindenkit..? Nem tudom miért baj az neked ha kiállok valami mellett, a kérdező meg KB le se szar engem, akkor mégis mit akarjak tőle, hogy jött ez neked? Nem szoktam csajozni mert esélytelen vagyok, és 40% nekem is az a bajom külsőre mint a kérdezőnek, ezért is állok mellette, pluszba indoktalanul nem kéne bántani egy lányt aki feltett egy kérdést mert nem érzi jónak magát.
2018. nov. 25. 17:29
 32/47 anonim ***** válasza:
A te bajod is ugyan az ami a kérdezőjé,és ez mind csak a saját hibáitok..Tegyetek érte,ne várjátok a csodát,ahhoz hogy bizonyítani akartok Saját Magatoknak,ahhoz elkéne kezdeni,más nem fogja helyettetek megcsinálni.
2018. nov. 25. 17:32
 33/47 anonim ***** válasza:
Ha én bizonyítottam magamnak,segítség nélkül,akkor tik is tudtok.
2018. nov. 25. 17:34
 34/47 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak problémáim,mégse panaszkodom róla senkinek sem,és azt meg pláne nem akarom hogy valaki engem sajnáljon.
2018. nov. 25. 17:36
 35/47 anonim ***** válasza:
Ugyan az a bajunk, és? Nekem nem csak ez, ahogy mondtad én tudom hogy egy értéktelen trash ember vagyok, én már feladtam mindent és nem érdekel akárhogy szidsz te is. Végülis, nem én vagyok az aki trash kommenteket adott egy kérdéshez, és kezdett el random rasszistázni, nem? Szóval ezt nem fogod rám hárítani. Tudod neki se kéne másnak bizonyítania, mert ha én is találnék valakit aki szeret és elfogad, akkor nem érdekelne a súlyom, és igazából most se érdekel, mert ha valakinek úgy lennék jó ahogy vagyok, akkor szerintem lényegtelen. Az tény hogy a kérdezőnek a 91 tényleg sok, de ezt nem bántásból mondom vagy nem azért mert én nem tudnám elfogadni őt vagy ilyesmi, csak is miatta, az egészsége miatt. Ettől függetlenül privátba is csak annyit írtam neki hogy ne foglalkozzon a negatív gyökerekkel és kb észre se vesz, mit akarnék tőle szerinted? Vagy szerinted azért mert kiállok mellette ez egyből azt jelenti hogy nyomulok és ismeretlenül feleségül akarom venni, vagy mi? :D Annyira értelmetlen már lassan ez az egész amit te is csinálsz... Hogy jön ide a rasszistaság? Rasszista vagyok igen, azzal aki megérdemli, de ez nem csak azt jelenti hogy a cigány származású embereket gyűlölöm, és utálom a páwa kölyköket, meg a magamutogató ribiket, akkor most a "fehérekre" is rasszista vagyok? Voltak/vannak cigány/roma származású ismerőseim akikkel beszélek, és tudod normkálisabbak páran mint akármelyik másik száramzású ember. Tehát ha erre voltál kíváncsi nem, Nem vagyok rasszista. Egyszerűen kiállok a csaj mellett mert nem lehet valakivel azt csinálni amit ti csináltok kommentbe, ezzel csak bántjátok őt, ami nem tudom miért jó nektek... Bár ha azt akarjátok elérni hogy vagdossa majd magát meg öngyilkos gondolatai legyenek egy ilyen szinte szóra se érdemes dolog miatt akkor hajrá, végülis nálam is elérték ezt az emberek, de ameddig itt vagyok én ki fogok állni mellette és azok mellett akik túlsúlyosnak érzik magukat, mert ugyan olyan szerethető emberek mint akárki más. Bocs, tudom hosszú megint..
2018. nov. 25. 17:40
 36/47 anonim ***** válasza:

JY5,

Neked amúgy mi bajod is van??

Én a magam részéről a kis 47% osnak igazat adnék. Lényegtelen mért pontozták le, a 87% os is tud hülyeséget mondani és egy 40% os is tud értelmeset. Nekem is csak azért annyi a százalékom amennyi, mert párszor leírtam a véleményem, pl hogy nem jönnék össze olyan lánnyal aki nem sportol semmit, nem mozog hanem csak punnyad egész nap, vagy leírtam, hogy szerintem undorító, hogy vannak olyan párok ahol a csaj 14 a pasi meg 30+. Kb 10 ilyen komment és egyből 5% ot mentem lentebb.

Teljesen mindegy hogy máshol mit mondott, most szerintem értelmesen szólalt meg.

Ha már egyszer 20 éves felnőtt ember vagy, tényleg az tesz legjobban boldoggá, hogy itt vitatkozol (feltehetően) két tizen évessel??

Főleg, hogy rengeteg baromságot is írsz. Hogy jön ide a rasszizmus?? Fel lett téve egy kérdés, elmondtad a véleményed kész, jó napot..

Nem kell még itt utána vitatkozni értelmetlen dolgokon.

Ha személyeskedni akarsz már így mindenképp mindenkivel, kezdhetnéd, hogy elgondolkozol az életeden. Mért itt lépsz fel agresszívan és mért akarsz gyerekekkel vitázni?? Feltételezem, hogy való életbe ki se mered nyitni. A szád konfliktus helyzetben, ezért itt éled ki a kis agressziód, az internet mögé bújva, ahol senki nem tudhatja ki vagy...

(Tényleg csak gratulálni tudok)

2018. nov. 25. 17:52
 37/47 anonim ***** válasza:
Így van. Amúgy igen én is itthony punnyadós vagyok, utálom a sportot, ugy ahogy van nem csinálni hanem eleve nem köt le. És akkor? Van akinek tetszik van akinek nem, de akkor se szidja már csóri csajt itt mindenki, mint ha a súly miatt már ki lennénk űzve innen.. Lehet ha megismernétek a csajt nem is mondanátok hogy nem jönnétek össze ilyen csajjal.
2018. nov. 25. 17:54
 38/47 anonim ***** válasza:
Hosszú de mégis elolvastam.Én azért voltam arra kivancsi hogy vajon rasszista vagy e mert én roma vagyok.Nahát kihitte volna? Engem sokan sőt rengetegen lenéztek lenéznek és le is fognak..Sok emberbe nem bíztam és kerültem is őket,a barátokról kiderült valójában nemis barátok hanem képmutató lenéző állszent kamu barátok..A csajok is emiatt hogy roma vagyok lenéznek,mai napig,barátnőm még nem volt,szexualis élményem sem.Nekem is voltak olyan időszakjaim ezek miatt hogy minek születtem meg? De ennek már véget vetettem,lezártam a múltat,elkezdtem pozitívan goldolkozni,mindem rosszban találok jót is,ha még egy cseppnyit akkor is,próbálok normálisan élni ahogy a többi fehér gyerek.Saját magamnak meg tudok feledni,és ehhez senki sem segített,mellettem nem állt ki,szóval az én múltam sokkalta rosszabb mint a ti jelenlegi helyzetetek.Hiàba állsz ki érte,nem érsz el vele semmit sem.Hagyd hogy ő maga döntsön hogy mit szeretne..Ja és engem nem érdekel hogy hány kiló a kérdező,ezis csak a saját hibája,ha valaki lenézi őt akkor vagy beletörőd vagy nem..Ha pedig változtatni akar akkor tegye meg a saját egézsége érdekében.Jogos hogy te véded őt,de semmi szükség nincs rá.Engem se védett meg senki se,saját magamat önvédelmezem.És ne hasonlíts a többi kommentelőhez,mert én nem mondtam a kérdezőre hogy dagadt vagy kövér.
2018. nov. 25. 18:10
 39/47 anonim ***** válasza:

18 as vagyok

5 szerintem felreertetted a valaszomat azt probaltam megerteni hogy ha nem akar lefogyni akkor miert tette fel a kerdest nyilvan vannak olyanok akiknek ez tetszik de ha azt is irna mindenki hogy nem nem jonne ossze vele es fogyjon akkor se fog lefogyni mint kijelntette ezert maga a kerdes ertelmetlen

2018. nov. 25. 18:23
 40/47 anonim ***** válasza:
5-vagyok)) Nem feltétlen kell lefogyni. Én el tudnám viselni, ha belsőre normális bármint úgy hogy nekem, ne legyen egy mintapolgár csak na, tehát ha nekm normális és kijövünk én ki tudnék tartani mellette egy életen át. Tehát annyi a hülyeség benne hogy megkérdezi, mert biztos van aki még el tudná őt fogadni. Viszont nem véletlen tette fel a kérdést, ez őt bántja, ezért nem kéne bántani hanem inkább a hülyeségeket hozzá se fűzni.
2018. nov. 25. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!