Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Ti összejönnétek kövérebb lánnyal?
JY5,
Neked amúgy mi bajod is van??
Én a magam részéről a kis 47% osnak igazat adnék. Lényegtelen mért pontozták le, a 87% os is tud hülyeséget mondani és egy 40% os is tud értelmeset. Nekem is csak azért annyi a százalékom amennyi, mert párszor leírtam a véleményem, pl hogy nem jönnék össze olyan lánnyal aki nem sportol semmit, nem mozog hanem csak punnyad egész nap, vagy leírtam, hogy szerintem undorító, hogy vannak olyan párok ahol a csaj 14 a pasi meg 30+. Kb 10 ilyen komment és egyből 5% ot mentem lentebb.
Teljesen mindegy hogy máshol mit mondott, most szerintem értelmesen szólalt meg.
Ha már egyszer 20 éves felnőtt ember vagy, tényleg az tesz legjobban boldoggá, hogy itt vitatkozol (feltehetően) két tizen évessel??
Főleg, hogy rengeteg baromságot is írsz. Hogy jön ide a rasszizmus?? Fel lett téve egy kérdés, elmondtad a véleményed kész, jó napot..
Nem kell még itt utána vitatkozni értelmetlen dolgokon.
Ha személyeskedni akarsz már így mindenképp mindenkivel, kezdhetnéd, hogy elgondolkozol az életeden. Mért itt lépsz fel agresszívan és mért akarsz gyerekekkel vitázni?? Feltételezem, hogy való életbe ki se mered nyitni. A szád konfliktus helyzetben, ezért itt éled ki a kis agressziód, az internet mögé bújva, ahol senki nem tudhatja ki vagy...
(Tényleg csak gratulálni tudok)
18 as vagyok
5 szerintem felreertetted a valaszomat azt probaltam megerteni hogy ha nem akar lefogyni akkor miert tette fel a kerdest nyilvan vannak olyanok akiknek ez tetszik de ha azt is irna mindenki hogy nem nem jonne ossze vele es fogyjon akkor se fog lefogyni mint kijelntette ezert maga a kerdes ertelmetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!